Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

EU PROJEKTI

Gradu Metkoviću odobreno novih 4,3 milijuna kuna za obnovu Gradske športske dvorane

Objavljeno prije

Nakon što je 1. rujna ove godine potpisan Ugovor kojim je Grad Metković dobio 2,9 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekt Energetske obnove Gradske športske dvorane Metković, jučer im je pristigla još jedna u nizu pozitivnih Odluka o odobravanju sredstava za provedbu EU projekta u kojoj je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU odobrava dodjelu još 4,3 milijuna kuna za provedbu istoimenog projekta.

Za energetsku obnovu Gradske športske dvorane Metković ukupno je odobreno 7,2 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije, – objavio je gradonačelnik Dalibor Milan putem svoje fb stranice.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije