Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SOLIDARNOST, ZAJEDNIŠTVO, KREATIVNOST I VOLONTERSTVO

Frama Metkovića poziva na međunarodni volonterski projekt ’72 sata bez kompromisa’

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

72 sata bez kompromisa međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo.

Projekt se provodi u deset europskih zemalja, u Hrvatskoj se održava od 14.-17. listopada u 16 gradova među kojima je i Metković, a uspješno ga već četvrtu godinu organizira Frama Metkovića.

Kako bi što više ljudi prepoznalo važnost ovog projekta te odlučilo sudjelovati želimo ukratko ispričali ljudima o čemu je riječ te objavili link gdje i kako se mogu prijaviti, – ističu naši Framaši.

Za više informacija o samom projektu i prijavama možete pogledati na sljedećim linkovima 72sata.hr, a za prijave: prijava volontera.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije