Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

POLICIJSKA POSTAJA METKOVIĆ

Dvojica studenata lijepom gestom ukazala na neprimjerene uvjete u kojima se nalaze građani dok čekaju dokumente

Objavljeno prije

PP Metković

Foto: Metkovic.hr

U znak solidarnosti s građanima koji izloženi svim vremenskim uvjetima u redu čekaju ispred PP Metković, dvojica studenta Pomorskoga fakulteta Ivan Krtalić i Filip Franičević priredili su im okrjepu sendvičima i sokovima te im čekanje uljepšavaju glazbom.

– Dijeljenjem sokova i sendviča želimo ukazati na težak položaj u kojem se nalaze građani koji imaju obvezu napraviti dokumente u PU Metković. Čekanje u redu nije samo predugo, nego je i ponižavajuće. Nije primjereno da ne postoji red prema dolasku, nego se proziva po vrsti dokumenta koji želimo – rekli su studenti za metkovic.hr.

PP Metković - Studenti, sendvići, glazba

Foto: Metkovic.hr

Policijska postaja Metković se u spomenutom problemu našla kada je bivša zgrada policije preuređena za potrebe Granične policije Metković. Kako neslužbeno doznajemo, kao riješenje problema prvo se nudila zgrada bivšeg Suda, koja je zbog nedostatka parkinga a i same lokacije u centru grada, kako doznajemo, otpala, a u kojoj će po novom ‘prerasporedu’ biti smještena Dnevna bolnica Metković. Kao druga lokacija, o kojoj se govorilo, bila je bivša zgrada firme ‘Rektus’ u Mostarskoj ulici na Unki, koja je kako neslužbeno doznajemo, navodno i kupljena za potrebe PP Metković. Međutim, kako vidimo i ta ‘naglabanja’ su bila neistinita, jer se u spomenutoj zgradi, kako smo svi nedavno svjedočili, sprema tvornica za preradu voća i povrća.

Kako bilo, problem prilikom čekanja dokumenata i dalje ostaje, stoga je svakako za pozdraviti ovu lijepu gestu dvojice studenata, koji su na jedan nadasve ljudski način ukazali na problem koji građane muči već duže vrijeme.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije