Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KRALJICA NOĆI

Dragica Krmek podijelila ljepotu kaktusovog cvijeta s čitateljima Metkovic NEWs-a

Objavljeno prije

Kraljica noći, kaktusov cvijet

Kaktusi su kao i sve što nas okružuje, za nekoga lijepi, za nekoga i ne baš tako, ali kad je o kaktusovu cvijetu riječ, tu smo svi složni, on je jednostavno predivan.

Sveznalica 7400xXpx

Naša poznata uzgajivačica kaktusa i jedina iz Metkovića koja svoje kaktuse izlaže na izložbama, Dragica Krmek, pozvala nas je da nam pokaže jedan cvijet koji se njoj otvorio prije par dana. Kažu da je kaktusov cvijet zahvala vlasniku za dobru njegu i pažnju. Dragica je to podijelila sa nama da nam se zahvali što pratimo njen hobi i pišemo o katusima, a mi ovu uzvišenu ljepotu dijelimo sa vama, našim vjernim čitateljima, kao zahvalnost što nas vjerno pratite.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije