Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ROK ZAVRŠETKA PRODULJEN DO KRAJA GODINE

Izgradnja nasipa za obranu od poplava na desnoj strani Metkovića

Objavljeno prije

Uređena cesta uz nasip na Glibuši

Rok završetka izgradnje nasipa za obranu od poplava na desnoj strani Metkovića, koji je bio do kraja kolovoza ove godine, produljen je do 31. prosinca.

Sveznalica 7400xXpx

Kao razloge kašnjenja iz Hrvatskih voda navode nepredviđeno slijeganje na pojedinim dionicama nasipa uslijed nepovoljnih karakteristika močvarnoga tla, zbog kojih je bilo potrebno izvršiti nadvišenje krune nasipa na projektiranu kotu sukladno tehničkoj dokumentaciji. Također se odužilo i sa ishođenjem izmjene i dopune građevinske dozvole kojom se mijenjala dionica na predjelu Duvrat čime je nasipom obuhvaćeno nekoliko kuća koje bi u suprotnom ostale u nebranjenom području, doznaje radiodelta.hr.

Trenutno su u tijeku radovi na dovršenju berme i kanala Jerkovac, izvođenju prilaznih rampi na pojedinim dionicama te postavljanju ograda na objektima regulacijske ustave i crpne stanice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije