Ostanimo u kontaktu

ŽUPA SV. NIKOLE

Don Slavko Volarević proslavio mladu misu

Objavljeno prije

Foto: MetkovićNET

Pod geslom ‘Ljubav je tvoja bolja od života‘ jučer je u crkvi svetog Nikole biskupa u Metkoviću svoju mladu misu proslavio don Slavko Volarević.

Propovijed je održao dr. don Emanuel Petrov, župnik župe sv. Petra apostola Priko iz Omiša.

Župa se za slavlje pripremala trodnevnicom od četvrtka 9. srpnja, svaku večer u 19 sati. Mise  su predvodili: župnik i neretvanski dekan don Davor Bilandžić, upravitelj Svećeničkog doma i ekonom Bogoslovije i Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu don Tomislav Bašić. Treću večer, trodnevnicu, predvodio je don Milan Šarić, župnik Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije na otoku Visu. Na misama je pjevao župni bend.

Slavko Volarević; je sin Mije i Branke r. Dodig, rođen je 10. listopada 1994. godine u Dubrovniku, Župa sv. Nikole u Metkoviću. Pastoralni praktikum vršio je u Župi sv. Petra ap. Priko/Omiš.

DJEČJE RADOSTI

U gradski park stižu veliki napuhanci ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’

Objavljeno prije

Napokon nešto novo za mališane u našem gradu. Stigli su nam napuhanci, veliki dvorci sa toboganom u gradski park!

Napuhanci su veliki hit u cijeloj Hrvatskoj i Metković je prvi grad u našoj županiji sa tom ponudom. Plan i program Napuhanaca Metković će biti 2 puta tjedno u gradskom parku, a veliko otvaranje slijedi ovaj petak, 18. lipnja.

Početak zabave za mališane kreće već u 9 sati ujutro pa sve do večernjih sati. Napuhanci Metković u svojoj ponudi imaju veliki ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’ napuhanac koji će se rotirati iz tjedna u tjedan tijekom metkovskog ljeta.

Više informacija, slika i videa o samim Napuhancima Metković pronađite na njihovom Facebook i Instagram profilu. Nakon velikog otvaranja u petak, objavit će se i ostali termini kada možete povesti svoje klince i klinceze na nezaboravno druženje i zabavu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije