Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

Neretva se približila granici od 300cm

Dali su na pomolu nove poplave?

Objavljeno prije

Uzimajući u obzir da je vodostaj rijeke Neretve u Metkoviću već blizu granice od 300 cm, te  vremensku prognozu koja najavljuje padaline kroz naredne dane, s pravom se možemo zapitati “dali su na pomolu nove poplave?“.

Arhivske slika Neretve, Metković

Iz JP Elektroprivreda BiH doznajemo kako će nastojati u potpunosti kontrolirati stanje na hidroelektranama te postupati u skladu s vodnim odredbama i dozvolama u kojima je i propisano postupanje u takvim situacijama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uzimajući u obzir da hidrološke prognoze u narednih nekoliko dana na području cijelog sliva rijeke Neretve najavljuju veći dotok voda nego što bi trebalo biti ispuštanje, nadamo se da će JP Elektroprivreda BiH moći iskontrolirati cijelu situaciju, jer u protivnom bi na pomolu mogle biti nove katastrofe.

 

RENT-A-CAR M 740

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije