Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

POZNATI TENOR IZ METKOVIĆA

Branko Medak potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom

Objavljeno prije

Naš poznati tenor iz Metkovića, Branko Medak, potpisao je ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records te odlučio uzlazni put svoje glazbene karijere podići za još koju stepenicu više.

“Velika mi je čast potpisati ekskluzivni ugovor i biti dio najveće diskografske kuće u Hrvatskoj” – komentirao  je Branko Medak na svom fb profilu.

Tog izrazito talentiranog pjevača uskoro ćemo gledati i slušati u novim izdanjima. Branko navodi kako mu je, kao i mnogim kolegama, pandemija bitno smanjila broj koncerata te je napokon došlo vrijeme da se na velika vrata krene u nove radne pobjede i u nove projekte. Medak ne preza od novih izazova i potpuno je predan ideji da poveća broj svojih nastupa i da postane opće prisutan u svim medijima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Branko se želi probiti na tržišta cijele regije, a ponajviše na Slovensko, gdje dalmatinska pisma već desetljećima jako dobro prolazi. Za ovaj veliki pothvat ima spreman kompletan program i odlično uvježban bend, a nesumnjivo je da će potpisom ekskluzivnog ugovora ovaj vrsni profesionalac dobiti Croatia Records kao pouzdanog partnera koji će mu u svakom segmentu budućeg djelovanja (na obostrano zadovoljstvo) pomoći da ostvari svoj željeni cilj, – objavili su iz Croatia Recordsa.

OBAVIJEST

Ulica Jakova Gotovca privremeno zatvorena za promet

Objavljeno prije

Obavještavamo građane da će  danas 12. lipnja 2024. godine (srijeda) zbog izvođenja radova na rekonstrukciji TK mreže biti onemogućen promet ulicom Jakova Gotovca u periodu 10.00-14.00. Radovi će se izvoditi kod kućnog broja 41. Molimo građane za razumijevanje te poštivanje privremene regulacije prometa.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

GRAD METKOVIĆ

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije