Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POZNATI TENOR IZ METKOVIĆA

Branko Medak potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom

Objavljeno prije

Naš poznati tenor iz Metkovića, Branko Medak, potpisao je ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records te odlučio uzlazni put svoje glazbene karijere podići za još koju stepenicu više.

“Velika mi je čast potpisati ekskluzivni ugovor i biti dio najveće diskografske kuće u Hrvatskoj” – komentirao  je Branko Medak na svom fb profilu.

Tog izrazito talentiranog pjevača uskoro ćemo gledati i slušati u novim izdanjima. Branko navodi kako mu je, kao i mnogim kolegama, pandemija bitno smanjila broj koncerata te je napokon došlo vrijeme da se na velika vrata krene u nove radne pobjede i u nove projekte. Medak ne preza od novih izazova i potpuno je predan ideji da poveća broj svojih nastupa i da postane opće prisutan u svim medijima.

Branko se želi probiti na tržišta cijele regije, a ponajviše na Slovensko, gdje dalmatinska pisma već desetljećima jako dobro prolazi. Za ovaj veliki pothvat ima spreman kompletan program i odlično uvježban bend, a nesumnjivo je da će potpisom ekskluzivnog ugovora ovaj vrsni profesionalac dobiti Croatia Records kao pouzdanog partnera koji će mu u svakom segmentu budućeg djelovanja (na obostrano zadovoljstvo) pomoći da ostvari svoj željeni cilj, – objavili su iz Croatia Recordsa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije