Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKO VIJEĆE GRADA METKOVIĆA

Grad Metković i u 2022. dodjeljuje potpore poduzetnicima

Objavljeno prije

Na sjednici Gradskoga vijeća Grada Metkovića, koja je održana jutros u Zgradi političkih stranaka, usvojen je Prijedlog Programa mjera poticanja poduzetništva u Gradu Metkoviću za 2022. godinu.

Grad Metković će tako i u 2022. godini iz svoga Proračuna za poduzetnike izdvojiti pola milijuna kuna, a sredstva će se dodjeljivati u dvije kategorije – potpore novoosnovanim tvrtkama i obrtima te potpore za nabavku strojeva, opreme i uređenje poslovnog prostora.

„Program je gotovo isti kao i proteklih godina. Sredstva će se ponovno dodjeljivati putem dvije mjere. Za potpore novoosnovanim tvrtkama i obrtima izdvojili smo 100 tisuća kn, a putem mjere za nabavku strojeva, opreme i uređenje poslovnog prostora dodijelit ćemo 400 tisuća kn. Uvažili smo sugestiju oporbenoga vijećnika Zorana Kozine po pitanju kriterija bodovanja, pa će poduzetnici koji u 2018.,2019.,2020. i 2021. godini nisu ostvarili potporu iz Programa dobiti dodatna dva boda“, istaknuo je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Na sjednici Gradskoga vijeća potvrđen je i novi četverogodišnji mandat ravnateljici Prirodoslovnog muzeja Metković Ivani Baće.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije