Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Biciklijada u čast ocu Anti Gabriću

Objavljeno prije

BK Relaks poziva sve one koji su štovatelji oca Ante Gabrića, a ujedno su ljubitelji vožnje biciklom da im se pridruže u biciklijadi koja starta u nedjelju, 28. veljače, u 10:30 sati, ispred crkve sv. Nikole. Biciklijada je posvećena istoimenom humanitarcu i jedan je dio programa koji se obilježava u njegovu čas.

Ruta biciklijade: crkva sv. Nikole – crkva sv. Ilije – rodna kuća oca Ante – obilazak Kladom – biciklistička staza (uz Neretvu) – Trg kralja Tomislava.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Odvojimo u nedjelju jedan mali dio našeg vremena te se na ovaj simboličan način, zahvalimo ocu Anti koji je toliko dobra učinio za one najranjivije. Radujemo se vašem dolasku!

Napomene: Ponijeti zaštitne maske i držati razmak od 2 metra. Broj učesnika je ograničen na 25 osoba. Za mlađe od 16 godina obavezno nošenje zaštitne kacige i moraju biti u pratnji trenera ili staratelja, – napisali su iz BK Relaks.

Biciklijada u čast ocu Anti Gabriću

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije