Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Biciklijada u čast ocu Anti Gabriću

Objavljeno prije

BK Relaks poziva sve one koji su štovatelji oca Ante Gabrića, a ujedno su ljubitelji vožnje biciklom da im se pridruže u biciklijadi koja starta u nedjelju, 28. veljače, u 10:30 sati, ispred crkve sv. Nikole. Biciklijada je posvećena istoimenom humanitarcu i jedan je dio programa koji se obilježava u njegovu čas.

Ruta biciklijade: crkva sv. Nikole – crkva sv. Ilije – rodna kuća oca Ante – obilazak Kladom – biciklistička staza (uz Neretvu) – Trg kralja Tomislava.

Odvojimo u nedjelju jedan mali dio našeg vremena te se na ovaj simboličan način, zahvalimo ocu Anti koji je toliko dobra učinio za one najranjivije. Radujemo se vašem dolasku!

Napomene: Ponijeti zaštitne maske i držati razmak od 2 metra. Broj učesnika je ograničen na 25 osoba. Za mlađe od 16 godina obavezno nošenje zaštitne kacige i moraju biti u pratnji trenera ili staratelja, – napisali su iz BK Relaks.

Biciklijada u čast ocu Anti Gabriću

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije