Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

POZIV GRAĐANIMA METKOVIĆA I OKOLICE

UKS Metković prisjeća se svih pobjednika ‘Glasa Neretve’

Objavljeno prije

Ustanova za kulturu i sport Metković u 2021. godini želi se prisjetiti svih pobjednika tradicionalnoga Festivala pjevača amatera „Glas Neretve“.

U svrhu upotpune naše arhive, molimo građane Metkovića i okolice da nam, ako imaju, dostave sve materijale s Festivala (fotografije, novinske članke ili bilo koju informaciju i sl.) u razdoblju od 1974. do 2000. godine.

Svoje materijale možete dostaviti osobno u Gradsko kulturno središte Metković, na adresu Stjepana Radića 1, putem e-mail adrese gks@metkovic.hr ili na broj 091 2804303 u vremenu od 8-13 sati.

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije