Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UZROK DOTRAJALE EL. INSTALACIJE ?

U Opuzenu gorio Caffe bar ‘Neretvanac’

Objavljeno prije

Foto: Javnost.hr

U četvrtak, kratko iza podne Vatrogasci DVD-a Opuzen su dobili dojavu o požaru u ugostiteljskom objektu Caffe bar Neretvanac, koji se nalazi uz igralište istoimenog kluba na Podvornici.

Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je daljnje širenje požara i veća materijalna šteta.

Prema neslužbenim informacijama, po pisanju lokalnog Javnost.hr, pretpostavlja se da su uzrok požara dotrajale i neispravne el. instalacije.

Policija je izašla na teren i obavila očevid, stvarni uzrok požara znat ćemo nakon objavljenih rezultata.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PP METKOVIĆ

Temeljem krivotvorene darovnice napravio put

U krivotvorenoj darovnici je naveo kako darovnica služi općem dobru naroda

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 79-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2020./2021. g. izradio lažnu darovnicu u tuđe ime, kojom se njemu daruju parcele zemlje u svrhu probijanja puta prema Rujnici.

Potom je osumnjičeni probio i asfaltirao put, koji dijelom prelazi preko darovanih parcela zemlje, a dijelom preko zemlje koja je u vlasništvu Republike Hrvatske.

Temeljem tako izrađene lažne darovnice osumnjičeni je branio drugim osobama prolaz navedenim putem, polažući na njega apsolutno pravo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog počinjenog kazneno djela krivotvorenja isprave policija je protiv osumnjičenog 79-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije