Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

STIGAO NALAZ OBDUKCIJE

Tragedija u Studencima, braća Pavlović preminula su prirodnom smrću

U kuću u koju je policija nasilno ušla nisu nađeni tragovi nasilja

Objavljeno prije

Braća Pavlović, Jozo (53) i Ivan (51), čija su beživotna tijela pronađena jučer ujutro u obiteljskoj kuću u Studencima kod Ljubuškog preminula su prirodnom smrću.

Utvrđeno je to nakon današnje obdukcije  tijela koja je obavljena u Mostaru, a kako nam je rekla Petrunjela Matijević, glasnogovornica Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona, kod oba brata je uzrok smrti zatajenje srca.

Ona je potvrdila, kako smo izvijestili, da je smrt kod nesretne braće nastupila u različito vrijeme.

Međutim, budući da se radi o preliminarnim rezultatima obdukcije nije nam mogla kazati o kojem se protoku vremena radi, odnosno, koliko je vremena prošlo od njihove smrti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, na licu mjesta nisu nađeni nikakvi tragovi nasilja, a podsjetimo, policija je jučer ujutro nasilno ušla u njihovu zaključanu kuću, nakon što im je dojavljeno kako već duže vrijeme nisu uočeni.

Kako javljaju bh. mediji, braća su bili mentalno oboljele osobe, a u kući su živjeli sami, nakon smrti roditelja, koji su preminuli prije nekoliko godina.

PP METKOVIĆ

Temeljem krivotvorene darovnice napravio put

U krivotvorenoj darovnici je naveo kako darovnica služi općem dobru naroda

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 79-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2020./2021. g. izradio lažnu darovnicu u tuđe ime, kojom se njemu daruju parcele zemlje u svrhu probijanja puta prema Rujnici.

Potom je osumnjičeni probio i asfaltirao put, koji dijelom prelazi preko darovanih parcela zemlje, a dijelom preko zemlje koja je u vlasništvu Republike Hrvatske.

Temeljem tako izrađene lažne darovnice osumnjičeni je branio drugim osobama prolaz navedenim putem, polažući na njega apsolutno pravo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog počinjenog kazneno djela krivotvorenja isprave policija je protiv osumnjičenog 79-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije