Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

LJUBUŠKI (BiH)

U Studencima pronađena beživotna tijela dvojice muškaraca

Objavljeno prije

U obiteljskoj kući u Studencima pokraj Ljubuškog u srijedu ujutro pronađena su beživotna tijela dvojice muškaraca, J.P. (53) i I.P. (51).

Na terenu su izašli službenici MUP-a Zapadnohercegovačke županije, djelatnici Hitne pomoći te županijski tužitelj.

Po okončanju očevida, glasnogovornica Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg, Petrunjela Matijević izjavila je:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Nakon što je tužiteljstvo obavješteno da su pronađena beživotna tijela dvije muške osobe, te je županijski tužitelj zajedno s ovlaštenim službenim osobama PU Ljubuški izvršio očevidne radnje, tijela su prevezena u gradsku mrtvačnicu Bijeli Brijeg u Mostaru radi provođenja obdukcije na istima kako bi se utvrdio uzrok smrti, – piše Bljesak.info.

 

Sveznalica 7400xXpx

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Tragom dvije velike zapljene marihuane dubrovačka policija otkrila međunarodno zločinačko udruženje

Zločinačko udruženje se sumnjiči da su se udružili, svaki s točno određenim ulogama i zaduženjima, te da su iz Crne Gore u Republiku Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kg marihuane, vrijedne minimalno 600.000,00 eura

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su u suradnji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije, Službom kriminaliteta droga Policijske uprave zagrebačke i Specijalnim policijskim odjeljenjem Uprave policije Crne Gore, a u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dovršili višemjesečno kriminalističko istraživanje kojim su obuhvatili jednog hrvatskog državljanina u dobi od 25 godina i državljanina Crne Gore u dobi od 27 godina zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

Osumnjičeni hrvatski državljanin uhićen je tijekom jučerašnjeg dana na području Dubrovačko-neretvanske županije, a 27-godišnji državljanin Crne Gore uhićen je u Crnoj Gori. Uhićene osobe se sumnjiče da su se, od 27. prosinca 2022. do 14. ožujka 2023., udružile radi nabave većih količina marihuane na području Crne Gore i krijumčarenja te droge preko državne granice u Hrvatsku radi njene daljnje prodaje u Hrvatskoj i drugim državama Europske unije.

Droga se krijumčarila u plovilima morskim putem iz Crne Gore u Hrvatsku, nakon čega se skrivala i potom prevozila do kupca. Sumnja se da su pripadnici navedenog zločinačkog udruženja su iz Crne Gore u Hrvatsku u tri navrata prokrijumčarili zasad neutvrđenu količinu droge, dok je policija u dva navrata oduzela ukupno 250 kilograma droge prokrijumčarene na ovaj način.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Osumnjičeni 25-godišnji hrvatski državljanin je predan pritvorskom nadzorniku, a Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

Nadležno državno odvjetništvo Crne Gore će, u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, procesuirati crnogorskog državljanina uhićenog u Crnoj Gori.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije