Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

ČARAPINE I NOVA SELA

Pomahnitali Nijemac VW-kombijem probijao naplatne i granične rampe!?

Objavljeno prije

MGP Nova SelaZbog mogućnosti bijega i ponavljanja više kaznenih djela, dežurni sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je ovog vikenda njemačkom državljaninu Kevinu Theodoru Kurstenu (23) mjesec dana istražnog zatvora.

Mladi Nijemac, inače bez posla, obitelji i bez zanimanja, priveden je istražnom sucu nakon uhićenja na području doline Neretve pod sumnjom da je počinio krađu i višestruko oštećenje tuđe stvari.

Utvrđeno je kako je Kursten 27. siječnja oko 15 sati s parkirališta u Rijeci ušao u nezaključano teretno vozilo, kombi ‘VW transporter’ registarskih oznaka RI 774-VP u vlasništvu jednog šumarskog obrta i s njim se odvezao prema jugu Lijepe naše. Tog dana navečer stigao je oko 20,45 sati autocestoim A-10 do naplatne kućice Čarapine u općinu Kula Norinska kod Metkovića. Međutim, nije se zaustavio da plati cestarinu nego je nasilno prošao slomivši automatsku rampu kod spomenute naplatne kućice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Neometan i bez zaustavljanja produžio je do Međunarodnog graničnog prijelaza Nova sela gdje je, također, bez zaustavljanja prošao pored kućica policije i Carine te i tu polomio spuštenu rampu i nastavio vožnju prema Bosni i Hercegovini, gdje je polomio rampu bosanskohercegovačkog Graničnog prijelaza Bijača. [Zaustavio se] nedaleko od GP Bijača, odnosno mjesta Zvirovići koja je na području kojeg operativno pokriva Policijska uprava Čapljina. Tu je i uhićen, a višestrukim probijanjem rampi oštećeno vozilo VW transporter je tamošnjom pauk- službom privremeno prebačeno u krug PU Čapljina odakle će biti uskoro vraćeno vlasnicima iz Rijeke.

Utvrđeno je da je lomljavom rampe kod GP Čarapine oštetio Autoceste d.o.o. Zagreb za 2.623 kune, a lomom rampe na GP Nova sela oštetio i Ministarstvo financija RH za 2.000 kuna.

RENT-A-CAR M 740

Prilikom saslušanja kod dežurnog općinskog državnog odvjetnika Kursten je odbio za branitelja angažirati nekog od dubrovačkih odvjetnika te mu je kao branitelj po službenoj dužnosti dodijeljen poznati odvjetnik Srđ Jakšić. Kako neslužbeno doznajemo, prvo policajci, a potom i državni odvjetnik začudili su se kad su vidjeli kako je mladi njemački vagabundo zapravo povučen te uredno obučen, obrijan i počešljan te se ni po čemu nije moglo zaključiti da je riječ o osobi koja je probijala granične rampe.

Piše: Ahmet Kalajdžić

preneseno s dubrovacki.slobodnadalmacija.hr

KONOBA HERCEGOVAC ČAPLJINA

U petak večer hercegovačkih specijaliteta i vina podruma Matić

Objavljeno prije

Ljubitelji dobre kapljice i pravih hercegovačkih specijaliteta, petak na večer rezervirajte za Konobu Hercegovac. Naime, u suradnji sa lokalnom vinarijom Matić ujedinili su snage te će vrhunska gastro umijeća kuhara Saše Dragojevića upariti s vinima iz obližnjeg podruma.

Također, u petak u Čapljinskom restoranu ćete moći i po prvi put probati i dva vina koje vinarija do sad nije imala u ponudi, a to su Trnjak Con Amino i Žilavka Barrique Al Fine.

Degustacija vina je gratis, a samo tu večer sva vina Matić će se točiti po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Početak prosinačkih svečanosti najbolje je započeti ugodnim društvom uz dobru hranu i rajsku kapljicu!

Rezervacije na broj +387 36 806 849 ili putem Facebook stranice Konoba Hercegovac Čapljina.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije