Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FOTOGALERIJA

Održana 1. Raštikijada, dan raštike i suva mesa u Vidu

Objavljeno prije

1. Raštikijada u Vidu

U organizaciji Udruge mladih Vid i Glazbenog sastava Versi, u Vidu na Naronitanskom trgu održana je 1. Raštikijada, natjecanje u kuvanju raštike i suva mesa.

Na natjecanju sudjelovale su 24 ekipe koje su osim kuane raštike posjetiteljima pripremili i bogat meni s domaćim suhomesnatim proizvodima, te vinima i rakijicama koji su po prilično burovitom vremenu posjetitelje držali ugrijanim.

Titula najbolje pripremljene raštike pripala je ekipi Plava Kamenica iz Vida, mora se priznati da su imali i najbolje dekorirani stol, drugo mjesto pripalo je Pivčevoj kali iz Opuzen, dok su treće mjesto podijelile tri ekipe: Tri igrača od kupusa i komorača iz Pruda, Mendozino iz Vida, te ženska ekipa Raštika od lika također iz Vida.

Više fotografija pogledajte u Facebook galeriji.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije