Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

CHAO UDUPLAO IZNOS

Daje 100 milijuna eura za zeta

Objavljeno prije

Cecil-Chao

Honkongški milijarder i plejboj Cecil Chao (77), koji je prije dvije godine ponudio gotovo 60 milijuna eura muškarcu koji uspije “preobratiti” njegovu kćerku lezbijku, sada je udvostručio miraz.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Chao je povećao nagradu na gotovo 100 miliona eura budući da nijedan od nekoliko hiljada prijavljenih neženja nije uspio uvjeriti milijarderovu kćerku Gigi da se uda za njega.

Milijarder i dalje tvrdi da je Gigi (34) neudata, uprkos tome što se ona prije dvije godine vjenčala sa svojom dugogodišnjom partnerkom Šon Iv (Sean Eve).

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Chao je u intervjuu jednom malezijskom dnevnom listu rekao da, uprkos tome što je ponudio 60 miliona eura, a na njegov oglas se javilo čak 20.000 muškaraca, Gigi i dalje nije u heteroseksualnom braku. Zabrinuti otac je istakao da se ne želi miješati u privatni život svoje kćerke, ali ipak želi da ona ima “dobar brak i djecu”.

Gigi je na to odgovorila da je, iako je njena supruga uznemirena zbog očevog intervjua, njoj je osobno lakše da ga ignorira, a čak je izrazila spremnost i da pristane na očeve želje, ali samo ako potencijalni prosac donira najveći dio novca u dobrotvorne svrhe i ako mu ne bude smetalo to što je Gigi već u braku, doduše sa ženom.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

“Mislim da to što je moj otac ponudio novac neće biti dovoljno da privuče muškarca koji bi se meni svidio. Bila bih ipak voljna postati prijatelj s čovjekom koji bi pristao na to da donira najveći dio novca mojoj dobrotvornoj organizaciji „Vjera u ljubav“, ali pod uvjetom da mu ne smeta to što ja već imam ženu”, rekla je Gigi i dodala da ipak voli svog oca.

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije