Ostanimo u kontaktu

MALA RIVA U METKOVIĆU

Upriličen program dobrodošlice za goste pristigle s tri mini kruzera

Objavljeno prije

DSC_5181

Turistička zajednica grada Metkovića, u suradnji s turističkom agencijom Neretva info i Restoranom Lopoč danas je na maloj rivi upriličila program dobrodošlice za goste koji su došli s tri mini kruzera. Osim već dobro poznatih brodova Thurgau Dalmatia i Mystique ID Riva, po prvi put u naš grad pristao je i brod dug 47 m, renomirane agencije Katarina Line.

Goste su dočekali Magdalena Medar Ujdur ispred Turističke zajednice, gospodin Dragan Tolić ispred agencije Neretva info, te Vedran Dragović ispred Restorana Lopoč, koji se ujedno i pobrinuo za catering i zabavni dio programa sa svojim Gusarima s Norilja.

Nastavi čitati

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije