Ostanimo u kontaktu

UTAKMICA BEZ GOLOVA

ŽNK Neretva u Slavonskom Brodu osvojila samo bod

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve u drugom kolu doigravanja igrale su 0:0 u Slavonskom Brodu s Viktorijom. Na prvi pogled tih 0:0 može izgledati kao neuspjeh Neretve s obzirom na to da je Viktorija do sada osvojila samo jedan bod i da sigurno napušta Prvu ligu.

Međutim, ekipa Neretve igrala je bez nekoliko standardnih igračica (Herceg, Mijoč, Šiljeg …)koje nisu putovale zbog obveza. Stoga je trener Ante Markota dao priliku mlađim igračicama koje su u potpunosti ispunile očekivanja i na koje je trener ponosan.

Na inače „teškom“ terenu u Slavonskom Brodu već u 10.minuti istaknula se Jelena Kešina koja je zaustavila udarac s 11 metara nakon što je sudac dosudio kazneni udarac za Viktoriju. Kešina je i u nastavku utakmice branila na reprezentativnoj razini. Slabi suci nisu čak dva puta pokazali na „bijelu točku“ u trenucima kad je bilo više nego očito da su igračice Viktorije napravile prekršaje za kaznene udarce. Sve u svemu Neretva je pojačala bodovni konto i mirno čeka nastavak doigravanja . Ionako je opstanak već osigurala.

Sastav: Kešina, Jurković, S.Musulin, Čuljak, Kalgeraj ( od 5.min. Vego), Mandić, Martinović, Vladimir, Bokšić, Falak, L. Musulin.
Trener: Ante Markota

 

 

JOŠ JEDNA POBJEDA NOGOMETAŠA NERETVE

Nakon pobjede u Ljubuškom Neretva još jednom obradovala svojom igrom

Objavljeno prije

Autor

Metkovski  trećeligaš  Neretva odigrala je novu pripremnu utakmicu s Uraniom u Baškoj Vodi i pobijedila s 0:2 (0:0). U drugom dijelu dvaput je pogodio Zovko, a golova je moglo biti i više. Odlične prigode nisu iskoristili Raguž (okvir vrata), zatim Marić, Bubalo i još nekoliko igrača Neretve.

Trener Svaguša i ovom je prigodom bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača i konačnom pobjedom. Nakon 0:11 s Ljubuškim, eto nove pobjede.

Nisu igrači Čupić i Batinović zbog ozljeda a nastupilo je čak devet mladih igrača.

Neke igrače mijenjao je već u prvom dijelu jer su bili preumorni od napornih treninga.

Treba reći da u kadru više nisu Tomas i Medić, te da se momčadi priključio mladi Milan.

Igrači Neretve vježbat će i u nedjelju popodne , a zatim dvaput na dan. Krajem tjedna, u petak i u subotu održat će se „Memorijalni turnir Ante Rebac“ na kojemu će uz Neretvu sudjelovati GOŠK Dubrovnik, Jadran LP i ONK Metković.

Urania – Neretva 0:2 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije