Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

KLUB NA DOBROM PUTU

ŽNK Neretva u prvom kolu prvenstva dočekuje Viktoriju

Objavljeno prije

_DSC0137

Unatoč visokim temperaturama, zaposlenosti igračica i osjećaju da HNS ne vodi baš veliku brigu o ženskom nogometu, uprava metkovskog ženskog prvoligaša ŽNK Neretva, treneri i igračice ozbiljno rade i vježbaju kako bi mladi sportski kolektiv što pripravnije dočekao početak prvenstva, 23.rujna.

Na tiskovnoj konferenciji novinarima se prvi obratio sportski direktor Ante Boras, koji je izvijestio o Plenumu klubova održanom u Zagrebu i lijepim vijestima da su na pripreme ženske reprezentacije (U-19) pozvane dvije igračice Neretve, Veronika Terzić i Ana Bakalar, u očekivanju dviju utakmica s reprezentacijom Švicarske, a potom i drugim nastupima u dresu reprezentacije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Boras je među ostalim rekao kako je bilo planirano da Liga broji 10 klubova, ali će ona od sezone 2019/20. ipak imati samo 8 klubova.

On je dodao da u prvom kolu Neretva dočekuje Viktoriju, u drugom putuje Katarini Zrinskoj, a u trećem kolu na svom igralištu dočekuje Dinamo iz Zagreba.

Sveznalica 7400xXpx

_DSC0134

O pripremama, pojačanjima i očekivanjima više je rekao trener Duško Mijoč.

– Od početka priprema prošlo je više od 20 dana. Dobili smo nekoliko novih igračica, Ljubić, Milinović i Dedaj, na njih ozbiljno računamo jer su pokazale svoju darovitost u klubovima gdje su igrale i zbog čega su zaslužile pozive u reprezentativne selekcije. Iz Ljubuškog su došle Šiljeg i Matić koje su iako su mlađe konkuriraju za prvi sastav. Naravno, tu su naše standardne igračice Kešina, Herceg, Dugandžić, Tanović i ostale, koje već imaju veliko prvoligaško iskustvo u dvije prvoligaške sezone. S nama su i mlade Ana Mandić, Franciska Markota, tako da su i one naša nova snaga i doprinos kvaliteti igre.

Što se tiče očekivanja, jasno je da ciljamo na sam vrh, ali svi znamo da ne možemo biti konkurenti jednom Osijeku ili Splitu za prvo mjesto. Tu su još Agram i Rijeka, pa ne bih imao ništa protiv ako bismo ponovili prošlogidšnji plasman i uzeli četvrto ili peto mjesto. U svakom slučaju težit ćemo poboljšanju igračkih sposobnosti svake igračice i ekipe kao cjeline, te se nadam da će naši navijači u novoj sezoni uživati u kvalitetnim i pamtljivim predstavama. –

ŽNK Neretva, Terzić, Kraljić, Bakalar

Kapetanica i izvrsna igračica Veronika Terzić ne krije svoje ni klupske želje i ciljeve:

– Zadovoljna sam dosadašnjim tijekom priprema, radom, odnosom i zalaganjem sviju nas i s nadom čekamo početak prvenstva u kojemu ćemo već u utakmici s Viktorijom pokazati što znamo i možemo.-

Ana Bakalar je prošle godine stigla u Neretvu. Nažalost, ozlijedila se tijekom priprema pa je sezona otišla u nepovrat. Na sreću, oporavila se i odlično izdržava sve napore na pripremama. Nastupala je za U-19 reprezentaciju BiH, a od ove godine igrat će za Hrvatsku. Nada se najboljem i kaže:

– Drago mi je što sam ovdje u Metkoviću, u ŽNK Neretva, u klubu za kojega ću se boriti svim svojim snagama, a očekujem da ćemo u novoj sezoni pokazati koliko smo napredovali. Mi smo odlučni u nakani da svojim navijačima priredimo nove sportske radosti – istaknula je Bakalar.

I na kraju, kao što je slučaj u svim uređenim klubovima, imala je što reći i Magdalena Kraljić, voditeljica klupskog marketinga:

– Čujte, pokušavamo snažnije raditi na popularizaciji ženskog nogometa. Ima pomaka, ali mnogi na tomu ne rade pa je i nama teže. U neko dogledno vrijeme moći ću više govoriti o postignutim rezultatima u marketingu – izjavila je Kraljić.

Tekst: Pero Jakić / Metkovic NEWS
Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije