Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Zlatne medalje za mlade bicikliste

Biciklistički klub Metković se s 12. kola XC zimske lige Dalmacije vraća s nekoliko zlatnih medalja. Najbolji su bili najmlađi natjecatelji u kategorijama U9, U11 i U15, dok su u glavnoj utrci također postignuti izvrsni rezultati.

Objavljeno prije

Biciklistički klub Metković se s 12. kola XC zimske lige Dalmacije vraća s nekoliko zlatnih medalja. Najbolji su bili najmlađi natjecatelji u kategorijama U9, U11 i U15, dok su u glavnoj utrci također postignuti izvrsni rezultati.

Objavu BK Metković nakon natjecanja prenosimo u cijelosti:

Sveznalica 7400xXpx

“Jučer je u Kninu održano završno 12 kolo XC zimske lige Dalmacije koje je okupilo preko 160 natjecatelja. Naša ekipa postigla je odlične rezultate, a uz fantastičnu navijačku podršku nije ni moglo biti slabije. Metkovsko izaslanstvo brojilo je preko 40 duša što natjecatelja što vatrenih navijača. U 11 sati startala je dječja utrka i kesa sa medaljama se počela puniti. U kategoriji U9 curice Erika Malezija je pomela konkurenciju i popela se na najvišu stepenicu postolja, dok je Lucija Kuzman u prvoj utrci nakon loma ruke bila odlična brončana. Iva Dominiković je u istoj kategoriji bila 5, a Cvita Talajić 7.
U kategoriji U9 dječaci Jure Vištica je opet pokazao svu svoju moć i još jednom pobjedom u nizu pokazao da je broj 1 u ovoj kategoriji. Odličnom vožnjom naš Jure Kuzman odličan srebreni.
Kategoriji U11 cure donjela je veliko iznenađenja a za njega se pobrinila Mara Talajić koja je hrabrom i neustrašivom vožnjom uzela zlatnu medalju, dok je Lara Bokšić ovaj put ušla u cilj kao peta.
Kategorija U11 dječaci je opet bila u znaku našeg Kluba gdje je Marko Talajić na startu zauzeo vodeću poziciju koju nije ispuštao do kraja utrke, te se tako okitio zlatnom medaljom.
U najstarijoj U15 kategoriji Vinko Bulum zasluženo zlato koje je rezultat upornosti, truda i zalaganja ovog dečka. Bravo Vinko zmaju.
U glavnoj utrci Dado Talajić odličan 4, što mu je bilo dovoljno da osvoji 3 mjesto u ukupnom poretku lige u kategoriji 30-40. Bravo za našeg prezidenta.
Antea Kaleb je nakon zamjene bicikla uspjela doći do 4 mjesta, dok je u ukupnom poretku lige završila kao sedma žena. Za prvu godinu nastupanja odličan rezultat. Bravo Antea.
Vinko Bulum je vozio i glavnu utrku te zauzeo 7 mjesto kategorije U16, a isto mjesto je zauzeo i u ukupnom poretku lige.
Od ostale ekipe u ukupnom poretku lige još su Marko Talajić 9 mjesto kategorije U16, Pero Primorac 8 mjesto kategorije 20-30, Andreas Dominiković 64 mjesto kategorije 30-40, Matko Medak 48 mjesto kategorije 40-50.”

Čestitamo na ovom velikom uspjehu Biciklističkog kluba Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GOŠK DOGOVORIO SURADNJU SA DINAMOM

Lujo Ilić i Damir Obad u Zagrebu: GOŠK Gabela sprema velike stvari

Objavljeno prije

Na sastanku koji je u utorak održan u Zagrebu potvrđena je suradnja NK GOŠK Gabela i GNK Dinamo Zagreb.

Kako su za Čapljinski portal rekli iz kluba, GOŠK sprema velike stvari.

Sveznalica 7400xXpx

Ispred NK GOŠK Gabela na sastanku u Zagrebu boravili su predsjednik Lujo Ilić i sportski direktor Damir Obad.

– Razgovaralo se o mnogima temama, prije svega organizaciji kluba, u čemu Dinamo svakako može biti primjer mnogima, – navode iz GOŠK-a.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ispred GNK Dinamo na sastanku je bila predsjednica Vlatka Peras.

– Govorilo se i o poslovnoj suradnji dva kluba na većem nivou te je na kraju iskazano zadovoljstvo kako je protekao današnji razgovor uz mnogo zanimljivih tema, – zaključili su iz Gabele.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije