Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

ODRŽANO 2. KOLO XCZLD

KLUPSKI REKORD Članovi Biciklističkog kluba Metković čak 12 puta se penjali na postolje!

Objavljeno prije

Foto: Biciklistički klub Metković

U nedjelju je u Otoku Dalmatinskom održano 2. kolo XCZLD-a u organizaciji BK Kamešnica. Prelijep dan okupio je velik broj biciklista iz cijele Dalmacije i BiH koji su svoje sposobnosti i vještine pokazali u utrci “Uspon na Kamešnicu”.

Ono nama najslađe i najdraže je naravno rekordan broj medalja koje su osvojili naši mali i veliki genijalci. Čak 12 puta su se penjali na postolje, što je ujedno i klupski rekord na utrkama XCZLD-a. Sreći, zadovoljstvu i ponosu nije bilo kraja, a posebno kod naših malih genijalaca , njihovih roditelja i trenera Dalibor Dado Talajić. Još više od samih rezultata veseli nas to zajedništvo kod djece i međusobna podrška i bodrenje jedni drugih.

U kategoriji 9 curice do svoje prve zlatne medalje došla je Ana Petković, dok je u istoj kategoriji Duje Krstičević osvojio brončanu medalju, a Mario Marević ciljem je prošao kao 7.
Kategorija U 11 curice dominacija naših cura koje su se od zlata do bronce poredale Cvita Talajić, Eva Talajić i Erika Malezija. Kod dječaka u ovoj kategoriji uvjerljiv je bio Antonio Krstičevič koji je maestralnom vožnjom došao do zlatne medalje, dok su Ivano Šetka i Ivan Petković ciljem prošli kao 5 i 9.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kategorija U13 je prošla u apsolutnoj dominaciji naših djevojčica i dječaka. Kod cura Lara Bokšić zlatna, srebrena Josipa Ivanković, brončana Gabrijela Marević, Mara Talajić završila je kao 5, Laura Pavlović 6, Lea Galić 7 i Jana Jelčić 8. Kod dječaka Mate Krstičević zlatni, Jure Vištica brončani.

U glavnoj utrci nakon dugog izbivanja u natjecateljske vode se vratio i trener Dalibor Dado Talajić koji je u kategoriji Ebike osvojio srebrenu medalju. Pero Primorac, Frane Vuica i Marijo Krsticevic su u kategoriji 30-40 zauzeli 18,19 i 20 mjesto.

Da pohvalimo i naše susjede iz BK Ljubuškog Draganu Matić koja je bila zlatna u kategoriji U15w i srebrenog u U13M Petra Grgića.

Šta na kraju reći osim svaka čast i bravo za naše male i velike genijalce i njihove roditelje koji ih prate i bodre na utrkama. Hvala treneru Dalibor Dado Talajić koji uz sve obaveze i probleme ipak do kraja sebe daje našim malcima i na njihova lica izvlači smjeh i radost.

Hvala Ivan Bašiću Baši i njegovoj BK Kamešnici na gostoprimstvu i odlično organiziranoj utrci. Slijedeće kolo zimske lige vodi nas u Posedarje, gdje se nadamo novoj zabavi i odličjima.

Biciklistički klub Metković

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije