Ostanimo u kontaktu

PUT PUTUJEM, A ŽAO MI

Željko Parmać više nije predsjednik ONK Metković

Objavljeno prije

Željko Parmać

Razgovarali smo sa gospodinom Željkom Parmaćem koji od danas otvara novu stranicu života, odlazi iz Hrvatske kako bi prehranio svoju obitelj. Evo što nam je za Metkovic NEWs izjavio:

Odlazim, a teško mi je, ali red je da kažem zašto, odlazim jer se selim u Njemačku gdje sam dobio posao. ONK Metković, za mene je nešto posebno – govori nam bivši predsjednik Kluba Željko Parmać.

– Privikli smo mnogo mladih, jer nogometaš se postaje, odnosno ljubav prema sportu razvija se od šeste-sedme godine. ONK Metković je uvijek bio rasadnik, a mnogi na kraju završe u Neretvi i dalje. Želja mi je da se napravi fond za izvrsnost sportaša, jer ne može jedna strana Neretve bez druge. U klubu ostavljam dobar duh zasnovan na ljubavi prema nogometu i prijateljstvu, bilo je lijepo, i nema nikakvih potresa u klubu. Predsjednik sam kluba skoro dvije godine i uživao sam. Nogomet mi u životu puno znači. Igrao sam i za Metković i za Neretvu, pomagao sam koliko sam mogao i još ću. Htio bi se zahvaliti svim divnim ljudima entuzijastima u klubu na doprinosu i želja mi je da se ovaj moj potez pravilno shvati. Dugo sam razmišljao, teško mi je i zbog obitelji, jer idem sam, ali jednostavno prehranit se mora. ŽIVOT TEČE DALJE – rekao nam je Željko Parmać, već sad bivši predsjednik ONK Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije