Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

KLUB MIJENJA IME U 'METKOVIĆ - ZALMO'

Zalmo d.o.o. Mostar postaje generalni sponzor RK Metković-Mehanike

Objavljeno prije

Tvrtka Zalmo d.o.o. iz Mostara postala je generalni sponzor Rukometnog kluba Metković Mehanika, koji će kako je najavljeno, promijeniti ime u RK Metković – ZALMO. “Ovo partnerstvo označava značajan korak naprijed za klub, koji se nada velikim postignućima u nadolazećim sezonama”, – ponosno su javili iz metkovskog premijerligaša. Priopćenje prenosimo u nastavku.

Zalmo d.o.o. iz Mostara postaje generalni sponzor RK Metković Mehanika

Haris Beganović, direktor i većinski vlasnik Zalmo d.o.o.:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Društvo ZALMO d.o.o. Mostar  u okviru politike svog poslovanja, snažno zagovara i godinama promiče društvenu odgovornost tvrtke na raznim životnim i inim područjima. Promicanjem društvene odgovornosti u sportu, Društvo ZALMO ima ključnu ulogu u promicanju jednakih mogućnosti, tolerancije i socijalne uključenosti, te u skladu s navedenim Društvo smatra da  Sport nije samo natjecanje i tjelesna aktivnost, već i platforma za borbu protiv diskriminacije po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, dobnoj i spolnoj osnovi, platforma za zaštitu ljudskih prava kao i promicanje pozitivnih društvenih vrijednosti.

Ovim Ugovorom želimo naglasiti da snažno podupiremo ambiciju kluba i to u tri smjera.  prvi; jačanje organizacijske klupske  strukture, od skupštine Rukometnog kluba kao krovnog tijela, preko Upravnog odbora, stručnog stožera, seniorske momčadi te svake pojedine meodobne razvojne skupine Kluba.

RENT-A-CAR M 740

Drugi smjer se  onosi na kadrovsko – stručno ulaganje u Klub u smislu edukacije i zapošljavanja stručnog osoblja iz područja sporta i svih onih odgojno – obrazovnih grana znanosti, bez kojih je vrhunski sport nezamisliv.

Bitno nam je kao Generalnom sponzoru da se sačuva izvorna vrijednost rukometnog znanja, Rukometne škole iz Metkovića,  ali i da se to znanje nadogradi novim edukativnim spoznajama iz područja sporta, kao i iskustvenim momentom iz lepeze kvalitetnih igrača koje je ova škola podarila svijetu. Na taj način društvo ZALMO d.o.o. Mostar, poštujući tradiciju Kuba, želi doprinijeti jačanju i čuvanju,  “Brenda rukometa”, za buduće generacije i neke nove zlatne olimpijce koji će u ovom Klubu stasati.

Te treće; da ispunjenjem uvijeta iz prva dva smjera u naredne dvije godine, dobijemo iskorak iskorak najstarije momčadi škole rukometa u sam vrh omladinskog rukometa u Republici Hrvatskoj, da iz te momčadi stasa generacija  Škole rukometa koja po svojoj punoljetnosti nositi seniorsku momčad Kluba.

Također, da u suradnji s Gradom Metkovićem kao strateškim partnerom Kluba, Društvom AGS d.o.o. iz Dugopolja kao Zlatnim sponzorom kluba, svim drugim  sponzorima i donatorima Kluba, u narednoj natjecateljskoj sezoni, držeći se usvojenog Poslovnog plana, ishodimo iskorak Kluba u Ligu za prvaka, Peket 24 – Premijer lige.

Kao velikog ljubitelja rukometa, posebno bi me veselilo,  kad bi dvogodišnje ulaganje u ovaj rukometni klub i njegov rad, kao produkt truda, ljubavi i jasne vizije,  podarilo Hrvatskom rukometnom savezu A reprezentativca.

Nikola Veraja, predsjednik kluba:

– Društvo Zalmo d.o.o. Mostar od danas i službeno postaje, Generalni sponzor Rukometnog kluba iz Metkovića.  I stoga smo ponosni  na pečat dogovorene suradnje. 60. – godišnja tradicija i velika, a nadasve uspješna rukometna obitelj sa sjedištem u Metkoviću, u društvu Zalmo d.o.o. Mostar dobila je novog člana i vjernog navijača.

Prije svega Hvala obitelji Beganović iz Mostara, koja svoje Društvo  temelji na polustoljetnoj obrtničkoj  tradiciji u području Sigurnosti, s vlastitom proizvodnjom, a koja proizvodnja   u  suradnji sa  partnerima društva ZALMO, predstavlja  sam vrh euro – azijskog tržišta spomenutog sektora industrije.

Hvala gospodinu Harisu Beganoviću, direktoru i većinskom vlasniku Društva, na pozitivnom pristupu i energiji koja je unijela novi vjetar u “stara jedra” metkovske škole rukometa.

Pred nama je izborna skupština i nova četverogodišnja Uprava sa gospodinom Harisom Beganovićem kao budućim podpredsjednikom Kluba. Pred nama je,  na izbornoj skupštini i promjena imena kluba;  URBI ET ORBI, zvat će se, Rukometni klub Metković – ZALMO.

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije