Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ŽENSKI RUKOMET

Visoka pobjeda ŽRK Metković

Objavljeno prije

zrk-metkovic

ŽRK Metković na otvaranju drugoligaškog prvenstva i na svom terenu upisao je nakon vrlo dobre igre prvu pobjedu u sustertu s ŽARK Splitom. Čim je utakmica počela mlade Metkovke požurile su u napad i povele s čak 7:0! Tih sedam razlike zadržale su i do konca prvoga dijela, a u nastavku smo opet gledali raznovrsnu igru i obilje pogodaka. Prednost domaćih igračica iznosila je u drugom dijelu i do 12 pogodaka razlike, a na kraju uvjerljivih devet pogodaka razlike.

U ekipi Metkovića nije bilo slabog mjesta, sve su igračice dale maksimalan doprinos pobjedi pa treba vjerovati da za ženski rukomet u našemu gradu dolaze bolji (rezultatski) dani.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Sportska dvorana. Gledatelja: 50. Suci: Mirjana Bekavac (Sinj) i Josipa Mijatović (K. Gomilica).

ŽRK Metković:

Sveznalica 7400xXpx

Menalo, Anković 3, Taslak, Vladimir, Obšivač 2, Magzan 2, Tolić 3, Vidović 1, Grmoja 5, Srna 4, Vatović, Dropuljić, Šiljeg, Previšić, Crnčević 5, Marinković. Trener: Mate Nikolić.

Piše: Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije