Ostanimo u kontaktu

USKORO NOVA SEZONA MTKVIZA!

Na kviz znanja se možete prijaviti do 21. listopada

Objavljeno prije

MTKviz - Foto: Tabakera PUB & RESTO / Facebook

Dragi ljubitelji kviza, ovom prilikom vas obavještavamo da uskoro startamo sa novom sezonom.

Kviz mijenja lokaciju održavanja tj. selimo se u Tabakera PUB&RESTO, gdje ćemo jednom tjedno održavati ligaško natjecanje. Pozivamo sve ekipe koje žele igrati po sistemu zbrajanja bodova iz kola u kolo da se prijave u inbox ili na broj tel. 091 931 2780.

Mogu se prijaviti i ekipe koje žele igrati pojedino kolo, a nisu u mogućnosti svaki put sudjelovati u samoj ligi. Prijave ekipa su u tijeku, a završavaju 21.10. u 23:59 sati, osim ako se ranije ne prijavi maksimalni broj ekipa koji, zbog prostorne ograničenosti, može sudjelovati. O početku kviz natjecanja i ostalim pojedinostima obavještavati ćemo vas putem ove stranice.

Lijep pozdrav, Vaš MTKviz tim.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije