Ostanimo u kontaktu

UTRKA ZA TOTU

Više stotina trkača i rekreativaca trčalo za našeg teško bolesnog sugrađanina

Objavljeno prije

Utrka za Totu

Jučer su Metković i dolina Neretve ponovno pokazali svoje veliko srce. U organizaciji SU Neretva run nekoliko stotina trkača i šetača sudjelovalo je u humanitarnoj utrci Trčimo za Totu, našega teško oboljeloga sugrađanina.

Premda rezultati nisu važni, spomenimo da su stazu od Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima do kraja Šetališta 116. brigade HV-a i nazad u muškoj konkurenciji najbrže prešli Petar Giljević (UL Baćina), Ivan Zec (SU Neretva run) i Marin Jelavić (Domaći vrcani). Među djevojkama najbrže su bile rukometašice iz ŽRK Jerkovac Marta Vidović, Antonia Cvitković i Iva Markić.

Događaj, čijoj su masovnosti uz ŽRK Jerkovac pridonijeli i lađari Crnoga puta, Baćine i Stabline, okupio je i mnoge gledatelje koji su davali priloge za Totino liječenje. Grupa Dudov svilac svojom je glazbom podržavala pozitivnu atmosferu, Udruga Život upriličila je humanitarnu prodaju rukotvorina, dok je Grill Amigo u humanitarne svrhe nudio svoje proizvode.

Budući da će mnogi, koji nisu bili na utrci ili nisu u Metkoviću, htjeti dati svoj pridonos, još jedno prenosimo podatak za uplatu putem računa:

SU Neretva run
Ante Starčevića 1, Metković
OIB: 13704651812
IBAN: HR95 2500 0091 1014 4052 8
kod Addiko banke
svrha uplate: utrka za Zorana

Tekst: metkovic.hr

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije