Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

USPJEŠNO PROVEDEN PROJEKT ‘GREEN KAYAK’

Veslačice i veslači VK ‘Neretvanski gusar’ čistili obalu rijeke Neretve

Objavljeno prije

U subotu je u Metkoviću proveden projekt “Green kayak”, kojega su proveli Hrvatski kajakaški savez i VK Neretvanski gusar, a koji je financiran iz fondova Europske unije.

Veslačice i veslači VK ‘Neretvanski gusar’ su zajedno s upravom Kluba i djelatnicima Hrvatskog kajakaškog saveza čistili obalu rijeke Neretve od Kluba do Kule Norinske. Ukupno je prikupljeno oko 30 velikih vreća smeća te dijelova krupnog otpada.

Također, tijekom vikenda Hrvatski kajakaški savez u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i VK Neretvanski gusar proveo je pokaznu školu samogradnje kajak čamaca.

Tijekom prezentacije prikazane su razne faze izrade natjecateljskog čamca od pripreme do završnog sklapanja gotovog proizvoda. Cilj akcije je upoznavanje mladih s novim materijalima i tehnologijama u procesu izrade visokokvalitetnih čamaca pri čemu se koriste karbonska i kevlar vlakna i promjeni metode direktnog vakuumskog ubrizgavanja plastike u pripremljeni kalup.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Projekt je podržao i gradonačelnik Metkovića, gosp. Dalibor Milan.

Iz Kluba posebno zahvaljuju medijima koji su ih pratili, svima koji su čistili obalu rijeke Neretve te caffe baru “Baccus” i mesnici “Begić”.

ŠKOLA BICIKLIZMA ZA DJECU I ODRASLE

Biciklistički Klub Metković počinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova te poziva sve sve zaljubljenike vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

– Ove godine pod nazivom ‘Škola biciklizma‘ pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na  djecu  i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji
Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na  mob. 099 825 6646

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača, – pozivaju iz BK Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije