Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

U nedjelju s Baćinskih jezera starta biciklijada u spomen na Igora Penavu

Objavljeno prije

U nedjelju, 16. listopada u 11 sati s Baćinskih jezera starta Memorijalna biciklijada Igor Penava u organizaciji Biciklističkog kluba Relaks.

Dio biciklista polaze u 9:30 sati iz Gradskog parka u Metkoviću, preko Lučkog mosta, Ulicom  A.Hebranga, ispod podvožnjaka, nastavljajući  Ulicom Zrinskih i Frankopana te dalje cestom D62 do Rogotina na cestu D8 do Baćinskih jezera. Ukupna dužina vožnje iznosi oko 70 km.

Službeni je start biciklijade u 11:00 sati, na Baćinskim jezerima (kod Tace), koja će krenuti ka Pločama preko Mišine i Gradske plaže prema rivi do crkve. Nastavak slijedi  putem trajektnog pristaništa, kružnog toka, Gračkom ulicom, te izlazom iz Ploča,  Peračkim Blatom, stazom  oko Baćinskih jezera do Beach bara Parić (Taco).

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nakon cilja slijedi okrepa koju organiziraju naši lovci iz Lovačkog društva Vranjak.

Pozivamo sve rekreativce da nam se pridruže na ovoj stazi koja  nije zahtjevna i  koja će  sigurno donijeti mnogo zabave i druženja. Odvozimo ovu biciklijadu i ne dozvolimo da se zaboravi ime našega Igora Penave koji je bio veliki ljubitelj vožnje na dva kotača, ali i života uopće.

Sveznalica 7400xXpx

Biciklijada je sufinancirana od strane Grada Ploče i ŠZ Metković.

SEZONA 2023./2024.

MNK Sv. Roko Podrujnica osigurao svoj prvi naslov Prvaka UMA Metković lige

Objavljeno prije

Foto: fb MNK Sv. Roko Podrujnica

U prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani Metković sinoć je odigrano pretposljednje kolo UMA Metković lige, a u derbiju kola MNK Sv. Roko Podrujnica je pobijedio glavnog konkurenta za naslov AMNK Opuzen sa 6:1 (0:0) te tako osigurao svoj prvi naslov Prvaka.

– Ovim putem želimo čestitati svim ekipama koje su sudjelovale u ovogodišnjoj ligi a posebno našim rivalima iz Opuzena na junačkoj borbi do zadnjeg kola.

Ekipa Podrujnice po prvi puta u svojoj povijesti osvojila je UMA Metković ligu! Hvala svim našim navijačima i svim onima koji su dugi niz godina branili boje Podrujnice te napokon dočekali naslov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iza nas ostaje još jedno kolo protiv ekipe MNK Crni Put koja se igra u ponedjeljak. Dođite još jednom i podržite nas u posljednjem susretu ove sezone i još jednom s nama proslavite dugoočekivani naslov Prvaka! – objavili su iz MNK Sv. Roko Podrujnica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije