Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA

Vedran Vištica novi predsjednik Boćarskoga kluba Metković

Objavljeno prije

Foto: Metković.hr

Vedran Vištica novi je predsjednik Boćarskoga kluba Metković. Odlučeno je to sinoć na redovnoj izbornoj skupštini BK-a koja je, pod epidemiološkim mjerama, održana u Galeriji GKS-a Metković.
Na mjesto potpredsjednika izabran je Igor Raič, a funkciju tajnika kluba obavljat će Nediljko Kežić.

Predsjedništvo kluba čine Igor Talajić, Markica Dodig i Mario Dragojević, a Nadzorni odbor Mile Vidović, Ivica Jakić i Jerko Pehar.

U Stegovnu komisiju izabrani su Perica Krstičević, Ivan Kežić i Rafael Martić, blagajnik kluba je Jure Krstičević, a likvidator Jure Ereš.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

METKOVIĆ TREBA POBJEDU ZA POVRATAK NA PRVO MJESTO

ONK Metković u pretposljednjem kolu prvog dijela dočekuje momčad Sokola

Objavljeno prije

Autor

U nedjelju, 28.11., nogometaši ONK Metković pokušat će na svom terenu upisati pobjedu u susretu s momčadi Sokola, a u okviru 10. kola u prvenstvu županijskih prvoligaša.

Nema sumnje da bi novi bodovi itekako dobro došli Metkovcima koji su dugo bili na vrhu ljestvice, ali su sada treći sa 17 bodova i utakmicom manje (Žrnovo), dok je vodeći Slaven s 20 bodova, a druga Croatia sa 18.

Trener Tomislav Plećaš i njegovi igrači radili su preko tjedna i pripremali se koliko su mogli s obzirom na vremenske (ne)prilike i utvrđivali način igranja protiv Sokola. Riječ je o momčadi koja se nalazi na sedmom mjestu s 12 bodova, što znači da ase radi o solidnom sastavu. Stoga ni zadaća Metkovcima neće biti laka, ali s obzirom na domaći teren i snagu momčadi te na dosadašnje rezultate, držimo da su domaći ipak bliže pobjedi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Raspored:

  • Jadran-Maestral,
  • Slaven-Orebić,
  • Croatia-Gusar,
  • Metković-Sokol,
  • Župa dubrovačka- Konavljanin,
  • Zmaj-Žrnovo.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije