Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

16. UTRKA KUPSKIH ČAMACA STARI BROD - LETOVANIĆ

Udruga lađarica Metkovke predstavljala naš grad i županiju na utrkama čamaca na Kupi

Objavljeno prije

Na jučerašnjoj 16. Utrci kupskih čamaca Stari Brod – Letovanić održanoj u organizaciji Turističke zajednice Općine Lekenik našu županiju i grad predstavljale su veslačice Udruge lađarica Metkovke. Na toj utrci nastupile su s posadom koju su predstavljale Paula Bajo, Katarina Musulin, Vinka Čamber i Antea Kaleb, dok su na Šikljadi u Sisku koja se održala dan ranije nastupile s dvije posade. Druga posada okupila je Mirelu Zloić, Leonu Gnječ, Suzanu Tirić i Milenu Miškić.

Obje ekipe su uspješno izveslale zadane dionice mada su se po prvi put okušale u veslanju šiklje što zahtjeva specifične vještine koje su značajno drugačije od veslanja lađe.

Sveznalica 7400xXpx

Da bi se naše cure mogle nositi s izazovima ove dvije utrke pomagali su im momci iz Udruge lađara Stablina koji su apsolutni pobjednici obje održane utrke. Osoba koja se posebno zauzela da naše djevojke savladaju kupsku šiklju je Nikola Radaljac kojem se Metkovke od srca zahvaljuju na svakom savjetu i vremenu koje je za njih izdvojio.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

1.ŽNL DUBROVAČKO NERETVANSKA

ONK Metković podijelio bodove u Orebiću, Croatia prejaka za Maestral u Gabrilima, Gusaru remi sa Sokolom

Objavljeno prije

U subotu su odigrane pretposljednje utakmice prvog dijela sezone 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske. Od neretvanskih klubova ONK Metković je podijelio bodove na gostovanju u Orebiću, Maestral je izgubio od Croatie u Gabrilima, a Gusar na Jadranovu remizirao sa Sokolom.

Pogodak za vodstvo ONK Metkovića na Haštriću u 44. minuti je postigao Andrej Vidačković. U drugom dijelu domaći su propustili priliku za izjednačenje s bijele točke u 68′, da bi ipak u 88. minuti došli do boda.

Sveznalica 7400xXpx

ONK Metković – NK Orebić 1:1 (0:1)

Croatia Gabrile je na svom Sv.Martinu sasvim zasluženo došla do pobjede 4:0 sa trećeplasiranim Maestralom te ih preskočila na prvenstvenoj ljestvici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dva gola postigao je Tin Vidak (40′, 43′), a po jednog Luka Perak (46′) i Domagoj Ljubišić (80′)

NK Croatia – NK Maestral 4:0 (2:0)

U utakmici odigranoj na Jadranovu Gusar iz Komina je podijelio bodove sa ekipom Sokola.

NK Gusar – NK Sokol 1:1

Pogledajmo sve rezultate i prvenstvenu ljestvicu.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije