Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

16. UTRKA KUPSKIH ČAMACA STARI BROD - LETOVANIĆ

Udruga lađarica Metkovke predstavljala naš grad i županiju na utrkama čamaca na Kupi

Objavljeno prije

Na jučerašnjoj 16. Utrci kupskih čamaca Stari Brod – Letovanić održanoj u organizaciji Turističke zajednice Općine Lekenik našu županiju i grad predstavljale su veslačice Udruge lađarica Metkovke. Na toj utrci nastupile su s posadom koju su predstavljale Paula Bajo, Katarina Musulin, Vinka Čamber i Antea Kaleb, dok su na Šikljadi u Sisku koja se održala dan ranije nastupile s dvije posade. Druga posada okupila je Mirelu Zloić, Leonu Gnječ, Suzanu Tirić i Milenu Miškić.

Obje ekipe su uspješno izveslale zadane dionice mada su se po prvi put okušale u veslanju šiklje što zahtjeva specifične vještine koje su značajno drugačije od veslanja lađe.

Da bi se naše cure mogle nositi s izazovima ove dvije utrke pomagali su im momci iz Udruge lađara Stablina koji su apsolutni pobjednici obje održane utrke. Osoba koja se posebno zauzela da naše djevojke savladaju kupsku šiklju je Nikola Radaljac kojem se Metkovke od srca zahvaljuju na svakom savjetu i vremenu koje je za njih izdvojio.

Sveznalica 7400xXpx

KUP JADRANA

Osam novih medalja za Karate klub Knez Domagoj

Objavljeno prije

Danas je u Splitu u organizaciji Karate kluba Sokol održan karate Kup Jadrana, na kojem je sudjelovalo 500 natjecatelja iz 36 klubova iz četiri države Hrvatske, BIH, Crne Gore i Mađarske.

Karate klub Knez Domagoj je sudjelovao s 11 natjecatelja, u katama i borbama i osvojio 8 medalja. U katama su medalje osvojili: Šime Volarević i Sara Rajič – srebro, zatim: Marin Pehar, Mia Bunoza i Brigita Obradovič – broncu.

U borbama srebro je osvojila Nicole Petković a broncu Dean Knežić i Matej Kljusurić.

Sveznalica 7400xXpx

Još su klub predstavljali: Gabrijela Bebić, Ena Nižić i Lucija Rebac.

Čestitamo svim natjecateljima a Gabrijeli, Eni i Luciji želimo više uspjeha drugi put.

Svi natjecatelji su pokazali odličnu tehniku i znanje, a Nicole Petković zaslužuje posebne čestitke za borbe. Do finala je pobijedila sve svoje protivnice, i nine im dozvolila da ni jednog trenutka pobjedu dovede u pitanje. U finalu je nesretno izgubila s rezultatom 1 – 0.

U katama posebne čestitke zaslužuje Šime Volarević, koji već sa svakog natjecanja donosi medlju i to je već postalo pravilo.

– Još jednom čestitke svima, a KK Sokol Split čestitke na organizaciji i domaćinstvu, poručuju iz KK knez Domagoj Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije