Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

MEĐUNARODNI TURNIR ZA KADETE 'KUP TREBINJA'

Kadeti Metković Mehanike nakon ruleta sedmeraca ipak drugi, Davor Romić najbolji igrač turnira

Objavljeno prije

Ovog vikenda u Trebinju je održan Međunarodni turnir za kadete ‘Kup Trebinja’ a kadetima RK Metković Mehanika zlato je izmaklo za dlaku. U finalnoj utakmici nakon produžetka i ruleta sedmeraca pobjeda je otišla na stranu ekipe Zrinjski Mostar.

– Dva dana, 5 utakmica, 4 pobjede i poraz u finalnoj utakmici nakon produžetka i izvođenja sedmeraca. Odličan turnir na kojem se mogao gledati brz, atraktivan rukomet pun neizvjesnosti i izvanrednih obrambenih i napadačkih poteza. Utakmicu za zlato izgubili smo od odlične ekipe Zrinjskog nakon neriješenog rezultata u regularnom dijelu i produžetaka. Rulet sedmeraca otišao je na stranu protivnika, – rekao nam je trener Filip Romić te čestitao svojim momcima na velikoj borbenosti i htijenju.

Najbolji igrač turnira je naš Davor Romić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Čestitamo našim momcima!

Polufinale
Metković : Moljkovac 17 :12
Finale
Metković : Zrinjski Mostar 16 : 16, nakon produžetaka 18 : 18, nakon sedmeraca 19 : 20

RENT-A-CAR M 740

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije