Ostanimo u kontaktu

ŠKOLSKO NATJECANJE U RUKOMETU

Učenice OŠ don Mihovila Pavlinovića županijske prvakinje

Objavljeno prije

Foto: OŠ don Mihovila Pavlinovića

Foto: OŠ don Mihovila Pavlinovića

U Domu sportova grada Ploča održana je županijska  završnica ŠŠK  osnovnih škola u rukometu za djevojčice, kategorija 5./6. razredi.

U završnicu su se plasirale rukometašice OŠ Vladimir Nazor iz Ploča, OŠ Vela Luka i naravno, naše rukometašice. U zanimljivim i uzbudljivim rukometnim nadmetanjima, prvo mjesto su zauzele naše rukometašice. One su nakon pobjede nad Vela Lukom rezultatom 15:8 i nerješenim rezultatom iz susreta s ekipom Ploča (11:11) ostvarile pravo nastupa na poluzavršnom natjecanju ŠŠK osnovnih škola (regionalno). Tako ćemo naše rukometašice gledati već idući tjedan na regionalnom natjecanja koje će se održati u Splitu.

Najbolje rukometašice našeg ŠŠK Gusar su: Vanessa Bebić, Mihaela Šimović, Lukrecija Krstičević, Josipa Bebić, Nikolina Medak, Sara Šiljeg,  Karla Šiljeg, Iva Jerković, Luca Ramić, Paula Buljubašić, Radojka Volarević, Lea Dodig, Luca Dominiković i Gea Kozina.

Čestitke našim rukometašicama i njihovom mentoru Ninu Šešelju! Želimo im prvo mjesto na regionalnom natjecanju koje ih vodi na državno!

Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije