Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAJBRŽE U DRŽAVI

Učenice OŠ don Mihovila Pavlinovića osvojile prvo mjesto u krosu

Objavljeno prije

Foto: OŠ don Mihovila Pavlinovića

Foto: Hrvatski školski sportski savez

Učenice ŠŠK Gusar iz OŠ don Mihovila Pavlinovića – Metković državne su ekipne prvakinje u krosu. One su  Sara Šiljeg, Karla Šiljeg, Radojka Volarević Lukrecija Krstičević koja je pojedinačno zauzela treće mjesto u konkurenciji od 84 natjecateljice.

Naime, jučer je u Poreču natjecanjem u disciplini kros počelo prvo u nizu državnih prvenstava školskih sportskih društava iz Hrvatske. Na natjecanju su sudjelovali županijski prvaci iz cijele Hrvatske u 4 kategorije.

Našu su zastupali isključivo metkovski učenici, od toga jedna ekipa iz OŠ Stjepana Radića (ŠŠD Predolac) i čak tri ekipe iz OŠ don Mihovila Pavlinovića (ŠŠD Gusar) što je jedinstven slučaj na državnom natjecanju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastupili su:

  • u kategoriji djevojčice, 5.- 6. razred: Lukrecija Krstičević, Sara Šiljeg, Karla Šiljeg, Radojka Volarević (voditelj Nino Šešelj),
  • u kategoriji dječaci, 5. – 6. razred: Jure Ereš, Kristijan Volarević, Mile Parmać, Dominik Jerković (voditelj Nino Šešelj)
  • u kategoriji djevojčice 7. – 8. razred: Matea Bebić, Ana Meak Kovačević, Iva Markić i Nikolina Medak (voditelj Nino Šešelj)
  • u kategoriji dječaci, 7. – 8. razred: Josip Milan, Antonio Perić, Leonardo Soldo i Karlo Gustin (voditelj Boris Brčić).

Osim državnih prvakinja, vrijedne su rezultate postigle i ostale ekipe uz napomenu da je plasman na državnu završnicu po sebi uspjeh. Dječaci iz OŠ Stjepana Radića (7. – 8. r.) zauzeli su 16. mjesto, iz OŠ don Mihovila Pavlinovića (5. – 6. r.) 8. mjesto, a djevojčice (7. – 8. r.) osvojile 17. mjesto.

Čestitamo još jednom državnim prvakinjama i svim sudionicima državnog natjecanja, kao i njihovim učiteljima-mentorima Ninu Šešelju i Borisu Brčiću! Ekipa, bravo!

piše likemetkovic.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije