Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

REGIONALNO ŠKOLSKO NATJECANJE

U srijedu u OŠ Stjepana Radića natjecanje u rukometu za djevojčice

Objavljeno prije

rukomet, OŠ Stjepana Radića, regionalno natjecanje

Pozivamo Vas na otvaranje Poluzavršnog (regionalnog) natjecanja školskih sportskih društava u rukometu za djevojčice kojemu je ove godine OŠ Stjepana Radića domaćin. Natjecanje rukometnih ekipa, županijskih prvakinja iz Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije, održat će se u srijedu 11. travnja 2018. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Metković s početkom u 11 sati.

Dubrovačko-neretvansku županiju predstavljaju učenice iz Školskog sportskog društva Predolac, iz OŠ Stjepana Radića pod vodstvom uč. tjelesne i zdravstvene kulture Jelene Galov, prof. koje će nastupiti u sastavu Marijeta Prnjić, Lucija Borovac, Karla Galov, Rita Šiljeg, Sara Vatović, Karla Vladimir, Andrea Jarak, Petra Gustin, Lucija Družijanić, Katarina Mikulić. Koordinator natjecanja je voditelj ŠSD Predolac Boris Brčić, prof.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

S poštovanjem

Božena Nikoletić, prof.

Sveznalica 7400xXpx

ravnateljica OŠ Stjepana Radića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije