Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MALONOGOMETAŠI SE VRAĆAJU NA TEREN

U ponedjeljak na rasporedu pretposljednje kolo seniora UMA Metković

Objavljeno prije

Ponedjeljak, 25.travnja donosi nam utakmice pretposljednjeg kola lige malonogometnih seniora UMA Metković za sezonu 2021/22.

Nakon Uskrsa i pauze malonogometaši se vraćaju na teren Gradske sportske dvorane Metković. Ulazi se u završnicu sezone a do samog završetka su preostala još dva kola.

Prvak je poznat, MNK Komarna je osigurala titulu četiri kola prije kraja, no još ćemo vidjeti da li će prvenstvo završit bez poraza.

Naravno još nam preostaje da vidimo tko će biti drugoplasirani i trećeplasirani kao i na ostalim pozicijama na ljestvici.

Raspored 21.kola, 25.travnja

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

u 16:00h MNK ŠKRAPA MOMIĆI-MNK SV.ROKO PODRUJNICA
u 16:50h VOLAREVIĆ promet DALMATA salon-ISPOD STREHE
u 17:40h MNK KOMARNA-MNK SV.NIKOLA Metković
u 18:30h ŠKU 4ASA KRVAVAC 2-MNK CRNI PUT pek.Metkovka
u 19:20h AMNK OPUZEN-MNK VID
u 20:10h MNK PRUD-MNK MLINIŠTE

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije