Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

VETERANI NERETVE BRANE PRVO MJESTO

U petak u Metkoviću počinje 17. dvoransko prvenstvo nogometnih veterana Hrvatske

Objavljeno prije

Od petka, 15. veljače do nedjelje, 17. veljače ove godine u metkovskoj sportskoj dvorani održat će se 17. dvoransko prvenstvo veterana HNS-a, a domaćini su veterani Neretve koji brane prošle godine osvojeno prvo mjesto.

Sudjelovat će 27 ekipa u devet skupina, a  s područja Dubrovačko-neretvanske županije uz Neretvu će sudjelovati veterani Jadrana LP iz Ploča, GOŠK-Juga 79 iz Dubrovnika i Konavljanina iz Ćilipa.

Prvenstvo je otpočeti u petak u 16 sati, a u nedjelju će se odigrati utakmice polufinala i finala.

Istog dana nastupit će i najmlađi nogometaši Neretve  (U-8 i U-10), tako da će prijatelji nogometa moći uživati u potezima igrača iz svih generacija.

Spomenimo da će uz spomenute veteranske sastave nastupiti među ostalim i Moslavina, Slunj, Zagorec (Krapina), Nedelišće, Dugpolje, Mosor, Velebit i drugi.

TKO SU NAJBOLJI STRIJELCI ŽUPANIJSKI LIGA

Dragan Brečić najbolji je strijelac ONK Metković

Objavljeno prije

Autor

Najbolji strijelac u svim županijskim nogometnim ligama je Martin Bačkov (NK Pakoštane) koji je postigao 40 golova, a slijede ga Luka Begonja sa 27, i Vlatko Blažević s 26 golova (oba NK Zadar).

U Šibensko-kninskoj ligi Ivan Rodić (Zagora II) postigao je 18 golova, a u Splitsko-dalmatinskoj Ante Kuvačić (Omiš) mrežu vratara zatresao je 24 puta.

U 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske županije zbog manje odigranih minuta najbolji je strijelac Stanislav Vasilj (Župa dubrovačka) sa 17 golova, koliko ima i Tin Vidak iz Croatie.

Najbolji strijelac iz redova ONK Metković bio je sa 13 pogodaka Dragan Brečić, dok je Ivan Šutalo postigao 12.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije