Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

IV. METKOVSKA SKALINADA

Pripreme za Skalinadu u punom jeku, prijave otvorene do 12. ožujka!

Objavljeno prije

Pripreme za Skalinadu su u punom zamahu, a najviše se radi na vizualnom identitetu utrke. Tako nas ove povratničke godine očekuje svečano uređenje trga, samog starta utrke (postavljaju se startno ciljna vrata), te ciljnih skalina (Skale III) (postavlja se tepih i zastave), kroz cijelu dionicu utrke bit će postavljene zastave utrke, pored Crkve Sv. Ilije bit će i prolazna točka za sve natjecatelje, najbrži natjecatelj od starta do Crkve Sv. Ilije, bit će nagrađen novčanom nagradom i trofejom Sv.Ilija.

Brojne su TV kuće potvrdile svoj dolazak i praćenje utrke, očekuje se i veliki broj novinara i gostiju, te dolazak predstavnika Eu fonda, koji i sufinancira utrku, u sklopu platforme Zero Waste Blue.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Na utrku je prijavljeno 125 natjecatelja iz 7 država svijeta, a prvi put u Metkoviću trčati će atletičari iz Rusije, Makedonije,Italije, s tim da se očekuje preko 200 natjecatelja na kronometarskom startu,gdje će svaki natjecatelj startati u pravilnim razmacima od 30 sekundi.

Prijave za sve uzraste su otvorene do 12.03.2019 ili do popunjena limita koji su navedeni u raspisu utrke, sa napomenom da djeca koja pohađaju osnovnu školu, ne plaćaju kotizaciju a u sklopu startnog paketa očekuje ih startni broj, finišerska medalja i ručak iza utrke.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Materijali koji će se koristiti na utrci, te startni paketi koje dobivaju natjecatelji, svi materijali su pod eko certifikatima, te utrka ima nultu toleranciju na otpad bilo kakve vrste.

Projekt je sufinanciran sredstvima Eu-a , Interreg Italy-Croatia, Zero Waste Blue Platforma.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px

II. KUP REGATA VSD-a

VK Neretvanski Gusar ukupni pobjednik u kategoriji ‘kadeta B’

Objavljeno prije

9. svibnja u Zatonu kod Šibenika održana je II. Kup regata VSD-a na kojoj su nastupili svi veslački klubovi iz Dalmacije i veslački klub ‘Jadran’ iz Rijeke (van konkurencije). Za nas je to zapravo bila prva regata ove godine, a ujedno i provjera naših veslača nakon duljeg izbivanja sa natjecanja.

Izuzetno smo zadovoljni s ostvarenim rezultatima i na kraju smo bili ukupni pobjednici u kategoriji ‘kadeta B’. Medalje su osvojili:

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px
  • četverac na pariće – kadeti KMA, 2. mjesto (Josip Volarević, Ivan Bebić, Frane Vugdelija, Antun Vugdelija);
  • skif – juniori B, 3. mjesto (Toni Milan);
  • skif – kadeti KMB, 2. mjesto (Roko Mijić);
  • dvojac na pariće – kadeti KMB, 1. mjesto (Matej i Gabrijel Šiljeg);
  • skif kadetkinje – KŽB, 1. mjesto (Reina Bebić);
  • dvojac na pariće – kadetkinje KŽB, 2 .mjesto (Maris Gluščević, Ema Bebić);
  • skif – kadeti KMA, 2. mjesto (Nikola Mijić)
  • dvojac na pariće -juniori B, 2. mjesto (Gabrijel Gluščević, Noa Bebić).

Svoj prvi nastup na regati imao je Marin Raič, koji je u skifu – kadeti KMB, osvojio 7. mjesto. Sljedeća regata, odnosno III. Kup VSD-a – Memorijal Tonći Skender, je već u sljedeću subotu, 15. svibnja u Makarskoj. Na ovoj regati planiramo nastupiti sa rekordnih 20 posada.

Tablica

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije