Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

NA PROLJEĆE JOŠ BOLJE

Trener Metković Mehanike, Romić: ‘Zadovoljan sam uspjehom u prvom dijelu prvenstva’

Objavljeno prije

Filip Romic, RK Metkovic Mehanika

Ova godina mogla bi se nazvati i povijesnom u pogledu trofejnog rukometnog sporta u Metkoviću. Naime, ljetos su se nakon nekoliko godina nesporazuma, bolje reći nejasnog stanja u gradskom rukometu te između RK Metković ŠR i RK Metković 1963, dogodile velike stvari koje će se odraziti na metkovsku rukometnu budućnost. Ta dva kluba su se ujedinila, sjedinila, udružila ili integrirala, kako komu drago, na način da je osnovana nova uprava i da je novi klub dobio ime Metković Mehanika, odnosno poveznicu tada postojećeg i prvog rukometnog kluba osnovanog 1963. godine. Važno je napomenuti da je seniorska momčad zadržala status hrvatskog prvoligaša, dok su mlađi nastavili raditi i natjecati se u odgovarajućem stupnju natjecanja.

Metkovski prvoligaš s novim imenom na kraju prvog dijela prvenstva 1. HRL Jug dijeli četvrto mjesto s Buzetom, jer te dvije momčadi sakupile su po 14 bodova.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Trenera Filipa Romića kojemu su u radu i natjecanju pomagali Joško Jukić, Branimir Vučković i Darko Družijanić, ovako gleda na netom završeni jesenski dio prvenstva:

– Osobno sam zadovoljan ostvarenim, iako se uvijek može više. Žao mi je zbog neodlučenih ishoda sa Solinom i Dubrovnikom jer smo u tim utakmicama očekivali pobjede, ali što je tu je, idemo dalje.

Sveznalica 7400xXpx

Bilo je i nekih visokih poraza kojima se nismo nadali, a oni su bili rezultat većeg broja naših pogrešaka. No, ja svojim igračima ne mogu puno toga zamjeriti jer su se borili koliko su mogli. Da smo imali Bartolovića koji je dugo bio ozlijeđen i da nam je Ante Marić odigrao koju utakmicu više sigurno bi imali više bodova.

Najveći teret iznijeli su Koncul, Bošković, Cvitanović, Kozina i Kolovrat te Buntić koji nam se vratio, a svoj veliki doprinos igri i rezultatima dali su mladi igrači Bezer, Romić, Čupić i Jakić. Ti mladi igrači u nastavku prvenstva dobivat će još više prilika, –  kazivao nam je Romić.

Pohvalio je sve svoje igrače za igru i rezultate, lijepim riječima osvrnuo se i na rad uprave, a o zimskom razdoblju i nastavku prvenstva dodao je:

– Očekujem da će se Bartolović potpuno oporaviti i da će s nama ostati Ante Marić. Tako bi već u veljači kada počinje nastavak prvenstva imali goropadniju momčad sposobnu za sudare s najjačima. Pripreme za nastavak započet ćemo iza 7. siječnja, a svi igrači dobili su plan rada do početka zajedničkih priprema.

Nadam se da će naši nastupi biti uspješni pa i uspješniji nego jesenas, – zaključio je trener Romić.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije