Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NERETVA JE IMALA USPJEŠNU POLUSEZONU

Trener Galov: ‘Posve smo zadovoljni ostvarenim, cilj je vrh ljestvice 3. HNL Jug’

Objavljeno prije

NK Neretva, Goran Galov

Tijekom 2017. godine NK Neretvu je zahvatio pravi tsunami te je pri kraju prvenstva u 3. HNL Jug izbačena iz natjecanja koje je u jesen započela u Županijskoj ligi u kojoj je osvojila prvo mjesto i vratila se tamo gdje godinama bila.

Nova uprava sačinila je plan i program rada, stigla su i pojačanja, igrača je bilo dovoljno pa je Neretva već u prvim utakmicama pokazala što želi i čemu stremi.

Trebalo je neko vrijeme da su uigraju igrači koji su došli i oni domaći koji su ostali. Zbog toga je trener Goran Galov sa svojim suradnicima aktivno radio na svim oblicima priprema za svaku utakmicu, što je donijelo odgovarajuće rezultate.

Na kraju jesenske polusezone Neretva je zauzela sedmo mjesto s 22 boda, gol razlika bila je plus 10, a iza četveroplasirane momčadi Neretva zaostaje za samo 3 boda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Da je kojim slučajem pobijeđen Primorac iz Biograda tada bi položaj metkovskog ligaša bio još bolji.

Osim navedenoga, prijatelji nogometa pamtit će i činjenice da je Neretva prva nanijela poraz vodećem Junaku i to nakon osam njegovih uzastopnih utakmica bez poraza, a nešto kasnije pala je i Urania iz Baške Vode.

Neretvinog stratega i jednog od najboljih mladih trenera u Dalmaciji Gorana Galova zamolili smo za kratak komentar jesenskog dijela prvenstva.

– Mogu vam reći da smo ja, moji suradnici i uprava kluba posve zadovoljni ostvarenim i viđenim. Morali smo napraviti puno analiza kako bi se pripremili za natjecanje u trećem stupnju koje nije ni približno isto kao u Županijskoj ligi.

Trebalo je uigrati novopridošle igrače s onima koje smo imali, a na tom planu smo u potpunosti uspjeli. Vi znate da su nam stigli Juričić, Glibo i još nekoliko igrača koji su pokazali istinske ljudske i igračke vrijednosti. Oni su zajedno s domaćim snagama pokazali da znaju i mogu, kako oni iskusniji tako i oni mlađi. Drago mi je da su napredovali Marić, Erjauc i ostali na koje računamo i u budućnosti, – rekao je Galov.

Trener Neretve već je sačinio i plan priprema koje će početi 15. siječnja sljedeće godine. Svakako da je važno koji će igrači ostati ili možda otići. On drži da će ostati gotovo svi igrači, te da će se pokušati angažirati možda jednog do dva igrača. Posebno je važna priča oko najboljeg strijelca Luke Juričića za kojega je interes pokazao prvoligaš Gorica, trenera Sergeja Jakirovića. Moguće je da će se priključiti i poznati prvoligaški igrač Mete Pehar, ali još ništa nije sigurno. Ostao bi, kako doznajemo makar šest mjeseci. Velika je stvar i ostanak Mate Crnčevića.

Galova smo priupitali i za izglede Neretve u proljetnom dijelu prvenstva.

– Naš cilj je mjesto u vrhu ljestvice, iako nam neće biti lako s obzirom na ambicije drugih klubova i bitku za opstanak nekih od njih. Tempirat ćemo pripreme tako da do početka prvenstva stvorimo snažnu i ambicioznu momčad, da naša igra bude i atraktivna i korisna te da stabiliziramo ukupno stanje u klubu koje je i sada na visokoj razini, – naglasio je Galov.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije