Ostanimo u kontaktu

NERETVA JE IMALA USPJEŠNU POLUSEZONU

Trener Galov: ‘Posve smo zadovoljni ostvarenim, cilj je vrh ljestvice 3. HNL Jug’

Objavljeno prije

NK Neretva, Goran Galov

Tijekom 2017. godine NK Neretvu je zahvatio pravi tsunami te je pri kraju prvenstva u 3. HNL Jug izbačena iz natjecanja koje je u jesen započela u Županijskoj ligi u kojoj je osvojila prvo mjesto i vratila se tamo gdje godinama bila.

Nova uprava sačinila je plan i program rada, stigla su i pojačanja, igrača je bilo dovoljno pa je Neretva već u prvim utakmicama pokazala što želi i čemu stremi.

Trebalo je neko vrijeme da su uigraju igrači koji su došli i oni domaći koji su ostali. Zbog toga je trener Goran Galov sa svojim suradnicima aktivno radio na svim oblicima priprema za svaku utakmicu, što je donijelo odgovarajuće rezultate.

Na kraju jesenske polusezone Neretva je zauzela sedmo mjesto s 22 boda, gol razlika bila je plus 10, a iza četveroplasirane momčadi Neretva zaostaje za samo 3 boda.

Da je kojim slučajem pobijeđen Primorac iz Biograda tada bi položaj metkovskog ligaša bio još bolji.

Osim navedenoga, prijatelji nogometa pamtit će i činjenice da je Neretva prva nanijela poraz vodećem Junaku i to nakon osam njegovih uzastopnih utakmica bez poraza, a nešto kasnije pala je i Urania iz Baške Vode.

Neretvinog stratega i jednog od najboljih mladih trenera u Dalmaciji Gorana Galova zamolili smo za kratak komentar jesenskog dijela prvenstva.

– Mogu vam reći da smo ja, moji suradnici i uprava kluba posve zadovoljni ostvarenim i viđenim. Morali smo napraviti puno analiza kako bi se pripremili za natjecanje u trećem stupnju koje nije ni približno isto kao u Županijskoj ligi.

Trebalo je uigrati novopridošle igrače s onima koje smo imali, a na tom planu smo u potpunosti uspjeli. Vi znate da su nam stigli Juričić, Glibo i još nekoliko igrača koji su pokazali istinske ljudske i igračke vrijednosti. Oni su zajedno s domaćim snagama pokazali da znaju i mogu, kako oni iskusniji tako i oni mlađi. Drago mi je da su napredovali Marić, Erjauc i ostali na koje računamo i u budućnosti, – rekao je Galov.

Trener Neretve već je sačinio i plan priprema koje će početi 15. siječnja sljedeće godine. Svakako da je važno koji će igrači ostati ili možda otići. On drži da će ostati gotovo svi igrači, te da će se pokušati angažirati možda jednog do dva igrača. Posebno je važna priča oko najboljeg strijelca Luke Juričića za kojega je interes pokazao prvoligaš Gorica, trenera Sergeja Jakirovića. Moguće je da će se priključiti i poznati prvoligaški igrač Mete Pehar, ali još ništa nije sigurno. Ostao bi, kako doznajemo makar šest mjeseci. Velika je stvar i ostanak Mate Crnčevića.

Galova smo priupitali i za izglede Neretve u proljetnom dijelu prvenstva.

– Naš cilj je mjesto u vrhu ljestvice, iako nam neće biti lako s obzirom na ambicije drugih klubova i bitku za opstanak nekih od njih. Tempirat ćemo pripreme tako da do početka prvenstva stvorimo snažnu i ambicioznu momčad, da naša igra bude i atraktivna i korisna te da stabiliziramo ukupno stanje u klubu koje je i sada na visokoj razini, – naglasio je Galov.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije