Ostanimo u kontaktu

BUDUĆNOST ŽENSKOG NOGOMETA UPITNA?

Što se događa s našim istaknutim prvoligašem ŽNK Neretva

Objavljeno prije

Član 1. HNLŽ, Neretva iz Metkovića započela je prije dva dana pripreme za nastavak prvenstva pod vodstvom Duška Mijoča, donedavno prvog pomoćnika Ante Markote.

Na dva treninga u dva dana s mlađim nogometašicama kako neslužbeno saznajemo nisu vježbale sve igračice iz prve ekipe.

S obzirom da je tijekom jeseni prvu ekipu vodio Ante Markota, a prvi trening ove zime Duško Mijoč, očito se događaju i promjene u stručnom stožeru.

Doznajemo također, da je gradska uprava intervenirala i predložila nove ljude za čelne pozicije u klubu, a nakon što je klub napustio predsjednik Ivica Mijoč – Žabac. Ti novi kandidati za čelne funkcije pripremaju skupštinu kluba koja bi ih trebala amenovati.

Trener Ante Markota navodno je telefonski obaviješten da više nije trener prve ekipe. Imamo informaciju da će on pričekati još nekoliko dana te da će se onda obratiti medijima.

Neretva je tijekom polusezone ostvarila solidne rezultate. Treba vjerovati da su najavljene promjene ili popunjavanje čelnih funkcija usmjerene k još boljim rezultatima, jednog od dva metkovska prvoligaša. Međutim, iznenađujuća je činjenica da je Veronika Terzić, jedna od najboljih igračica i reprezentativka napustila Neretvu i pristupila NK Emini iz Mostara.

Ne bi bilo nimalo dobro dođe li do osipanja igračkog potencijala ŽNK Neretva s obzirom na do sada postignuite rezultate i jasne ciljeve koji se tiču bnudućnosti ženskog nogometa ne samo u Metkoviću.

 

METKOVKE S OPTIMIZMOM OTPUTOVALE U ZAGREB

Igračice ŽNK Neretva vjeruju u svoju dobru predstavu u Maksimiru

Objavljeno prije

Autor

Nakon vrlo važne i vrijedne pobjede prošlog vikenda na svom terenu u Metkoviću u srazu s Lepoglavom, nogometašice Neretve u posljednjem kolu nastavka prvenstva danas u 18 sati gostuju na Maksimiru u Zagrebu gdje igrati će s ekipom Dinama.

Dinamo je bolje plasirana ekipa na prvoligaškoj ljestvici, a Neretva nastoji osigurati četvrtu poziciju.

Bilo bi dobro kad bi Metkovke u Zagrebu slavile jer bi onda, bez bez obzira na rezultat koji postigne Agram bile sigurne četvrte.

Ako bi Agram odigrao i neodlučeno, a Neretva izgubila, bila bi opet četvrta.

Evo i razmišljanja trenera Duška Mijoča:

– U Zagreb putujemo s optimizmom i nadamo se povoljnom ishodu. Ekipa nije kompletna zbog nesretnog događaja, ima opravdanih izostanaka, ali smatram da možemo pružiti ne samo dobar otpor Dinamu, već pokazati i više toga, – rekao je Mijoč.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije