Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TENIS KLUB METKOVIĆ

Srebro i dvije bronce sa Županijskog mastersa tenis škola

Objavljeno prije

Nakon odigranog ciklusa turnira po županiji, danas su članovi Tenis kluba Metković odigrali turnir gdje se okupilo najboljih osam dječaka i djevojčica u dvije kategorije: starija i mlađa tenis škola.

Tenis Klub Metković predstavio se sa sedam natjecatelja, Antonio Oršulić – drugo mjesto, tenis škola stariji muški, Lea Svaguša treće mjesto, starije cure, a ima samo 10 g, Eva Bjeliš treće mjesto, mlađe cure.

Još su nastupili po grupama: Ivano Ujdur, Ivana Jelaš, Ante Crnjac, Josip Bogdanović koji su pokazali dobru igru i napredak, ali više sreće drugi put.

Čestitke svim natjecateljima i trenerima, kao i TK Ragusa na organizaciji i lijepom cjelodnevnom druženju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

 

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije