Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ŠPORTSKI VRTIĆ, KARATE ŠKOLA I REKREACIJA

Nastavak treninga i novi upisi u Karate klubu Knez Domagoj

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj Metković je krenuo s radom športskog vrtića za djecu od 4 do 6 godina u terminu utorak i četvrtak od 16:30 do 17:30 sati, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič.

Pozivamo roditelje da dovedu svoju djecu, te potaknu  razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Športski vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti od najranijih dobi djece.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene, s trenerom Raičem, koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima 20:30 do 21:30 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Za upise i termine se možete javiti na broj 0918904053. – gosp. Ante Raič ili osobno na adresi Andrije Hebranga.

Karate škola vrši upis djece starije od 6 god. Svi zainteresirani mogu se javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:30 do 19:30 sati u  prostorijama karate kluba „Knez Domagoj“ ili na tel. 0989409758 – gosp. Mijo Volarević ili 0989323878 – gosp. Mladen Kolovrat.

Sveznalica 7400xXpx

S obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa, napominjemo da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Karate klub Knez Domagoj

NK NERETVA

Kapetan Eduard Raguž skinuo plavo-bijeli dres

Objavljeno prije

Foto: NK Neretva

Kapetan NK Neretva Eduard Raguž skinuo je plavo-bijeli dres, kako doznajemo, jer on i novi trener Ante Volarević nisu imali zajedničke poglede na budućnost momčadi.

32-godišnji Raguž u Neretvi je proveo pet i pol sezona, a uz Klubu je ostao i kad je ispao u niži rang te uvijek lavovski predvodio momčad.

NK Neretva se od kapetana oprostila riječima:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Emocija koja se ne može opisati riječima te krasi i zauvijek veže uz tvoj klub bez obzira na sve. Kapetane hvala ti što si ostao kada nitko nije htio, hvala ti što si dao krv i znoj za plavo-bijeli dres i grb više stotina puta na terenu i hvala ti na ogromnoj emociji prema našem klubu koju si svakodnevno iskazivao.

Kapetane DOVIĐENJA do dana kada ćeš opet povesti suigrače na teren i u nove pobjede.

Sveznalica 7400xXpx

Edo hvala ti za sve.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije