Ostanimo u kontaktu

BIRA SE NOVO VODSTVO KLUBA

Rukometni klub Metković Mehanika poziva na izvanrednu Skupštinu

Objavljeno prije

Rukometni klub METKOVIĆ MEHANIKA poziva članstvo na izvanrednu Skupštinu koja će se održati u petak, 11. rujna 2020. godine s početkom u 18:00 sati u galeriji Gradskog kulturnog središta Metković.

U priopćenju stoji: Na temelju članka 20. Statuta Rukometnog kluba „METKOVIĆ MEHANIKA” sazivam izvanrednu Skupštinu kluba za dan 11. rujna 2020. godine (petak) s početkom u 18.00 sati u galeriji Gradskog kulturnog središta Metković, za koju se predlažem slijedeći

Dnevni red:

  1. Izbor Verifikacijske komisije
  2. Izbor Radnog predsjedništva
  3. Izbor zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika
  4. Razrješenje tijela Udruge – Predsjednika, Upravnog odbora i Nadzornog odbora
  5. Izbor Predsjednika
  6. Izbor Upravnog odbora
  7. Izbor Nadzornog odbora
  8. Odluka o promjeni osobe ovlaštene za zastupanje kluba
  9. Razno

Predsjednik kluba,
Stanko Vidović

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije