Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

PRVA NOGOMETNA LIGA ZA ŽENE

Splićanke nanijele iznimno velik poraz nogometašicama Neretve

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Nogometašice Neretve doživjele su još jedan vrlo visok i posve neugodan poraz u Splitu u srazu s jednim od kandidata za prvaka, ŽNK Split, 19:0 (11:0).

Igračice Splita kako se i iz konačnog rezultata dade zaključiti bile su apsolutne gospodarice stanja na terenu te su i više nego zasluženo ostvarile visoku pobjedu.

Nažalost, bio je to još jedan iznimno težak poraz za mlade nogometašice Neretve iz Metkovića. Pravo je pitanje kada će se i kako stabilizirati sveukupno stanje u klubu i hoće li Neretva uopće zadržati status prvoligaša.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kadetkinje, U-15 izgubile su domaću utakmicu u Pločama od Agrama s 0:4 (0:2), dok su igračice Neretve U-17 od istoimenog kluba također u Pločama izgubile s 0:9 (0:5).

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije