Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

ŽENSKI NOGOMET

Nogometašice Neretve putuju u Split

Objavljeno prije

U nedjelju se igraju utakmicu 9.kola 1.HNLŽ, a ŽNK Neretva mora u Split na susret s ŽNK Split, ekipom koja je na prvom mjestu sa 18 bodova, dok je Dinamo Zagreb drugi s također 18 osvojenih bodova.

Utakmica u Splitu na rasporedu je u nedjelju 21. studenog s početkom u 13 sati i 30 minuta.

Poznato je da naša Neretva ima svega jedan bod  i da će nakon gostovanja u Splitu u posljednjem kolu igrati s Dinamom iz Zagreba.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Teško nam je priznati, ali vjerojatno se Neretva ne može nadati bodovima niti iz ta dva susreta. Zato će se uprava u zimskom razdoblju , kako je rečeno, postarati o pojačanjima i sveukupnoj stabilizaciji kluba.

Igračice Neretve U-15 u prvoligaškom nadmetanju drže peto mjesto na ljestvici s 18 bodova, a u posljednjem kolu pobijedile su Osijek u Osijeku s 2:0. U 11 kolu mlade Metkovke igraju s Agramom u subotu u 10 sati na igralištu u Pločama.

Igračice Neretve U-17 su na devetom mjestu i imaju 6 bodova. I one u subotu dočekuju Agram u Pločama, a utakmica počinje u 11.30 sati. Prvo (10 sati) igraju igračice U-17.

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije