Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

METKOVIĆ - SLAVEN 0:0

Slaven izvukao veliki bod u Metkoviću

Objavljeno prije

onk-metkovic_08

Nakon teškog poraza (5:0) u prošlom kolu u Pločama protiv lidera prvenstva, Jadrana, nogometaši Metkovića su na domaćem terenu dočekali ekipu Slavena iz Grude.

ONK METKOVIĆ – NK SLAVEN 0:0

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Pred 150 gledatelja, po vrlo ugodnom vremenu i idealnim uvjetima za igru, ove dvije momčadi odigrale su susret bez pogodaka, te tako na kraju podijelili bodove. Gosti su odigrali pasivnu igru, bez gotovo ijedne prilike, dok se Metković našao u nekoliko dobrih situacija, ali nažalost Majić, Dragović i Ilić nisu bili precizni.

Sljedeće kolo nogometaši s desne strane grada Metkovića gostuju na Lastovu kod domaćeg Omladinca.

RENT-A-CAR M 740

Izvještaj: Marin Jelčić

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

RENT-A-CAR M 740

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije