Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

IVAN DODIG

S Metkovskih terena po Masters u Londonu

Objavljeno prije

ivan-dodig-4

Ivan Dodig, trenutačno najbolje rangirani Hrvatski tenisač na ATP ljestvici, proteklih dana trenirao je na teniskim terenima u Metkoviću pripremajući se za niz nadolazećih turnira na tvrdoj podlozi. Ove godine je već u nekoliko navrata trenirao u Metkoviću, a budući ima uspješnu sezona ne želi mijenjati rutinu.

Nakon priprema u Metkoviću Ivan ide na mini Azijsku turneju, Tokyo i Shanghai, a potom nazad na tri Europska turnira. Cilj mu je završiti uspješnu sezonu s Marcelom Melom u parovima, te tako zaigrati među najboljim tenisačima na Mastersu u Londonu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Veza između Ivana i Metkovića nije samo ovosezonska, naime, Ivan je u Metkoviću osvojio svoj prvi pehar te kazao kako taj pehar stoji uz par odabranih na posebnom mjestu u njegovom domu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije