Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

RUKOMET

Ivan Koncul i Marin Jelinić novi su igrači RK Nexe-a

Objavljeno prije

Ivan-Koncul-Marin-Jelinic

Ivan Koncul (1998) prešao je u redove RK Nexe-a u Našice. Igra na poziciji srednjeg vanjskog, a prve rukometne korake napravio je u Metkoviću. Nakon toga prelazi u Akademiju Balić-Metličić nakon čega je uslijedila još jedna sezona u rodnom gradu te odlazak u Kaštele gdje je igrao Premijer ligu.

Ima nadimak rukometni Messi s Neretve. Ivan je kapetan kadetske reprzentacije Hrvatske i to smatra najvećim priznanjem u dosadašnjoš karijeri. Za RK Nexe se odlučio jer se radi o ambicioznom klubu kojeg vidi idealnim za daljnji rukometni razvoj, a posebno će mu zadovoljstvo biti raditi s trenerom Horvatom koji se već dokazao u radu s mladim igračima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svoje redove RK Nexe je pojačao još jednim borbenim Metkovcom, novim Gromom, kako su ga predstavili, Marinom Jelinićem (1996). Marin igra lijevo krilo, a svoju rukometnu pustolovinu je započeo prije 13 godina u Metkoviću, nakon čega 2015-te prelazi u Kaštela i nakon dvije sezone u Premijer ligi prelazi u Nexe.

Član je juniorske reprezentacije, a za svoje buduće suigrače je rekao; ”- Dugo godina poznajem Koncula. On je moj Metkovac i suigrač od početaka. Također su tu i Marin Šipić i Borna Manci Mičević, dugogodišnji suigrači u reprezentaciji. Ivana Sršena poznajem odavno jer je “naš”, iz obližnjeg Opuzena, a i igrao je za Metković.”, – rekao je Jelinić.

GALA HOME 740px

Našim momcima čestitamo i želimo im puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.

OBILJEŽAVANJE 30. GODIŠNJICE POGIBELJI HRVATSKOG BRANITELJA

Memorijalni biciklistički maraton “Ivica Prusac – Juma”

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U spomen na tridesetu godišnjicu pogibelji našeg branitelja Ivice Prusca-Jume, BK Relaks organizira 28.5. biciklistički maraton koji starta u 9:15 h s Trga kralja Tomislava.

Jedan od ciljeva im je dolazak ka Spomeniku poginulim braniteljima u Bagalovićima. Ondje će u 10:00 h zajedno s predstavnicima branitelja i vlasti odati počast Ivici, ali i svim ostalima iz doline Neretve koji su položili svoj život za Lijepu Našu.

Nakon počasti, slijedi ostatak vožnje po “Dolini” i zaokruživanje ovog memorijalnog maratona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije