Ostanimo u kontaktu

PRIJATELJI NOGOMETA SVI NA TRIBINE

Pred Neretvom je težak susret, ako joj je ikad trebala podrška iz gledališta onda je to u subotu

Objavljeno prije

Nogometašima Neretve svaka sljedeća prvenstvena utakmica je gotovo sudbonosna s obzirom na njezin položaj na ljestvici 3.HNL. Nekadašnji prvoligaš iz Metkovića nalazi se na posljednjem 16. mjestu sa svega osam bodova, dok Vodice na 15. i Zmaj na 14. mjestu imaju po 18 bodova.

Dvije utakmice u nastavku prvenstva 3.HNL Metkovci su izgubili s po 2:1, ali nisu razočarali ni igrom ni pristupom.

Dapače, u Opuzenu su iz Kup natjecanja eliminirali Neretvanca nakon boljeg izvođenja udaraca s bijele točke.

Međutim, u subotu u 18. prvenstvenom kolu 3.HNL, Neretvu čeka težak ispit na vlastitom terenu u susretu s Uraniom iz Baške Vode, koja dobro igra i nalazi se u vrhu ljestvice.

Uoči susreta postoji izražena doza optimizma među svim igračima koji će na terenu dobrom igrom i velikom borbenošću pokušati upisati pobjedu i smanjiti bodovnu razliku na sedam bodova, u slučaju da Vodice izgube s Junakom u Sinju.

Preko tjedna, svi su igrači naporno radili, trener Borovac u zajedništvu s njima sigurno je utvrdio taktiku za sve dionice u tom susretu, a u gledalištu se kako doznajemo očekuje velik broj navijača i prijatelja nogometa.

Ako je ikad Neretvi i trebala podrška iz gledališta onda se to odnosi na subotnji susret u kojemu će naši momci ‘ginuti’ za svaku loptu.

Kuran, Glibo, Hasinović, Marić, Brečić i ostali odlučni su svoje znanje i energiju pretočiti u bodove, bez obzira o kojem se i kakvom takmacu radi.

Inače, u subotu su na rasporedu dva županijska derbija, Zmaj – Jadran LP i GOŠK Dubrovnik – Neretvanac.

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije